Fab Factory 9 color complete eyeshadow palette

Tegenwoordig kun je bij de Action de leukste oogschaduw paletten kopen en elke keer als ze weer nieuwe in het assortiment krijgen wil ik ze altijd wel weer uitproberen. Toen de Fab factory oogschaduw paletten als nieuw werden aangekondigd ben ik best lang bezig geweest om deze te bemachtigen, maar toen ik ze eindelijk spotte nam ik beide exemplaren mee. Ik heb beide paletten inmiddels getest en vertel wat ik ervan vind.

De paletten zitten op een kartonnen kaart en ik vind de kaarten ook nog eens leuk vormgegeven. Je kunt het dekseltje van het palette wel open maken om te kijken naar de kleuren maar swatchen is niet mogelijk en daar is goed over nagedacht. Ik vind het altijd prettig als paletten goed verpakt zijn en dat is bij Action vaak het geval.

Achterop het karton staat wat informatie over het palette met ook een waarschuwing daarbij. Ook staat er een afbeelding van de kleuren oogschaduw die in het palette zitten dus je heb dan ook weer meer een idee bij wat erin zit qua oogschaduw. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop het karton.

De paletten hebben beide lekker felle kleuren, ik kan niet echt de vinger erop leggen van welk materiaal de paletten zijn gemaakt. De tekst op de paletten zijn zwart. De paletten zullen zeker opvallen in mijn stash.

Achterop de paletten word helemaal niks vermeld qua informatie en beide paletten zijn dan ook leeg.

In de deksel van de paletten zit een grote spiegel. Er zitten negen kleuren oogschaduw in beide paletten en daarnaast krijg je ook een dubbelzijdige applicator bij het palette. De paletten hebben echt neon kleuren en dat moet natuurlijk je ding zijn, ik vind het zelf wel echt heel erg leuk om felle kleuren te proberen. In beide paletten zit 9 g aan oogschaduw.

Swatchen.

ooglook gemaakt met het groene palette.

swatchen.

ooglook gemaakt met het oranje palette.

Ik ben heel erg verrast door beide paletten. Ze hebben beide hele andere kleuren maar zijn beide wel lekker pigment vol. Het groene palette is nog wat zachter qua oogschaduw kleuren en minder fel en de oranje variant die knalt er echt uit met felle kleuren. Je kunt de oogschaduw lekker opbouwen en daardoor maak je gewoon hele mooie ooglooks. Ik ben gewoon heel verbaasd dat je met zulke goedkope paletten hele leuke en mooie ooglooks kunt maken. Ik heb er weer twee fantastische oogschaduw paletten bij.

Fab Factoru 9 color complete eyeshadow palette €1,50 per stuk – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s