Lottie London Eye foil

Het merk Lottie London is voor mij niet heel onbekend meer want ik heb er inmiddels al diverse producten van getest, een tijdje terug kwam ik eye foil tegen, in het nederlands gezegd het zijn gewoon oogschaduw toppers die je ooglook net een extraatje geeft. Ik vond de eye foil er bijzonder uitzien en was echt benieuwd wat voor resultaat het zou geven, ik heb de eye foil getest en vertel wat ik ervan vind.

De oogschaduw toppers zitten in een flesje wat je kunt vergelijken met een flesje van concealer, het flesje is transparant en de tekst op het flesje is holografisch, de dop van het flesje is wit.

Op de achterkant van het flesje staat de naam van de kleur afgebeeld, ik heb de kleuren, denied, fire en savage. De ingrediëntenlijst staat niet op het flesje vermeld maar wel op de website. Bijna alle kleuren zijn veganistisch behalve savage.

Met de eye foil zou je je ooglook naar een hoger niveau kunnen tillen, er zijn duo chromen shimmer toppers en ott glitters verkrijgbaar. Je kunt de eye foil solo gebruiken maar ook over een ooglook heen. Je ooglook zou een stuk intenser worden met gebruik van eye foil.

De eye foil heeft een vrij basic applicator die je ook bij lipgloss en concealer ziet, om de eye foil solo aan te brengen vind ik de applicator wel fijn maar over een ooglook gebruik ik liever mijn vingers, de applicator kan namelijk heel erg vies worden als deze in aanraking komt met oogschaduw en dat vind ik zelf niet heel erg fris.

Swatchen:denied – fire – savage

Denied

eye foil aangebracht solo en over een oogschaduw

Fire

eye foil aangebracht solo en over een oogschaduw

Savage

eye foil aangebracht solo en over een oogschaduw

Ik ben toch teleurgesteld in de eye foil, de swatches zagen er veel beloofd uit maar op mijn ogen vind ik het resultaat niet echt geweldig. Solo vind ik de eye foil sowieso bijna niet zichtbaar en over oogschaduw vind ik het een beetje over de top, misschien is het leuk met de feestdagen maar zeker niet voor dagelijks. Ook vond ik de eye foil erg prikken op mijn oogleden waardoor het dragen sowieso een stuk onaangenamer word. Ik vind het leuk bedacht maar ik vind het niet goed tot zijn recht komen en zou dit product daarom niet aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s