Get it girl AMS Insta ready kit face palette

DSC_0441

Één palette waarmee je je hele gezicht kunt opmaken, ik vind dit soort paletten persoonlijk erg handig, meestal zijn de producten in paletten goed op elkaar afgestemd en paletten zijn ook erg handig voor op reis bijvoorbeeld. Bij Kruidvat hebben ze een nieuw make up merk namelijk Get it girl AMS dit merk brengt vier limited editie lijnen uit. Ik was erg benieuwd naar het insta ready kit face palette en testte deze uit, ik vertel wat ik van dit palette vind.

DSC_0415

Het palette is gemaakt van karton  maar is wel super stevig. Op het palette staat een leuke afbeelding, ik kan me voorstellen dat je het uiterlijk misschien wat kinderlijk vind en dat de producten meer geschikt zijn voor jongere meiden. Hier is verder niks over bekend en ik denk dat als de producten je aanspreken leeftijd geen rol speelt.

DSC_0422

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en de inhoud, het merk is dierproefvrij en dat vind ik een groot pluspunt. Ik vind het wel jammer dat de ingrediëntenlijst ontbreekt op de verpakking ook op de website van Kruidvat is de ingrediëntenlijst nergens te vinden.

DSC_0428

In de deksel van het palette zit een grote spiegel, het palette zelf noemt dit de selfie mirror. Het palette bevat vier producten namelijk een blush, highlighter en een matte en full-shine oogschaduw. De pans van de producten zijn best groot en dat is erg fijn. In het palette zit in totaal 12,8 g aan producten.

IMG_8982

IMG_6916

1.jpg

zonder highlighter                                                      met highlighter

2

zonder producten                                                             met producten

DSC_0434

Ik heb ervoor gekozen dit palette op een andere manier te gebruiken, ik vond het allereerst een beetje lastig om uit te vinden welk product wat moest voorstellen want dit is erg onduidelijk. Ik ben er vanuit gegaan dan de eerste twee kleuren de oogschaduw kleuren zijn, maar dit palette word omschreven als face palette dus ik heb de producten dan ook echt op mijn gezicht gebruikt de full- shine oogschaduw heb ik als highlighter gebruikt wat echt prima kon en de donker bruine kleur heb ik als bronzer gebruikt want je kunt ook prima de donkere kleur als bronzer gebruiken. Ik vind het wel een leuk palette met wel pigmentatie maar ik ken betere paletten qua pigmentatie, en als dit palette wel meer is gericht op de jongere doelgroep snap ik dat de pigmentatie minder intens is maar als je een stash vol hebt met diverse merken zoals ikzelf is dit palette qua pigmentatie iets minder, de highlighter en full-shine oogschaduw zijn geweldig maar de matte oogschaduw en blush hadden meer pigmentatie mogen hebben.

Get it girl AMS €9,99 – Verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen en webshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog-1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s