Lottie London Hy-glow highlighter

DSC_0589.jpeg

Ik heb al diverse reviews geschreven over highlighters, van poeders tot vloeibare highlighters de meeste heb ik wel getest. Een jelly hybride highlighter was echter nieuw voor mij. Dit leek mij wel een interessant product en was dan ook wel erg benieuwd naar de werking hiervan. Ik testte de highlighter uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC_0495

Het potje is gemaakt van plastic, in eerste instantie lijkt het glas maar dat is het niet. Wel is de onderkant doorzichtig waardoor je de kleur van de highlighter kan zien. De deksel is zwart en heeft holografische opvallende tekst, wat ik aan de ene kant heel leuk vind maar aan de andere kant een beetje zonde omdat de rest van de tekst nu heel erg klein is.

DSC_0510.jpeg

Ik heb de highlighter in de kleur ultra, ook is er nog een kleur hyper verkrijgbaar. De kleur ultra is een champagne gouden kleur. De ingrediënten lijst is op de website te vinden.

DSC_0522

Het highlighter potje is goed afgedekt door folie, ik vind dit persoonlijk altijd erg fijn want zo weet je dat je een heel nieuw potje hebt waar niemand aangezeten heeft. In het potje zit 8 g aan highlighter.

IMG_8147.jpeg

IMG_2945.jpeg

Swatchen

high

zonder highlighter                                 met highlighter                               highlighter,foundation en poeder

DSC_0571

Ik ben niet echt enthousiast over de highlighter, ik heb ervoor gekozen om hem onder mijn foundation aan te brengen en dan zie je hem niet terug. Als je hem over je foundation heen aanbrengt en hem inblend gaat de boel verschuiven en ik vind dat de highlighter teveel als een plakaat op mijn gezicht ligt. De hihlighter droogt wel op maar ik vind het aanbrengen gewoon niet ideaal, ik word niet heel gelukkig van de jelly structuur.

Lottie London Hy-glow highlighter €6,95 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s