Primark Ps…. starry eyes eyeshadow palette

Als ik bij de Primark kom kan ik het niet laten om langs de beauty afdeling te lopen om te kijken wat voor producten er zijn bijgekomen die ik interessant zou kunnen vinden. Ik heb zelf al wel een aantal make-up producten getest van de Primark en ik vind dit persoonlijk ook erg leuk omdat de producten ook betaalbaar zijn. Bij mijn laatste bezoekje kwam ik een oogschaduw palette tegen die ik er wel heel interessant uit vond zien, ik nam het palette mee om te testen. In deze blogpost vertel ik wat ik van het oogschaduw palette vind.

 

Het palette is gemaakt van kunststof en de voorkant vind ik heel erg bijzonder omdat deze een 3D effect heeft en als je het palette dus beweegt veranderd de voorkant dus ook een beetje van afbeelding.

Achterop het palette staat wat korte informatie over het palette beschreven, ook vindt je twee ingrediëntenlijsten achterop het palette. Ook staat er nog een afbeelding achterop het palette met de kleuren die in het palette zitten.

In de deksel van het palette zit een spiegel en dat vind ik zelf altijd wel heel fijn. In het palette zitten negen kleuren oogschaduw met matte en shimmer finishes. De kleuren zijn heel goed op elkaar afgestemd waardoor je er ook mooie looks mee kunt maken omdat de kleuren mooi met elkaar matchen. Het palette is vegan. Er zitten vijf kleuren in van 0,7 g en vier kleuren met 0,75 g.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette heel erg leuk, ik vind dat de oogschaduw kleuren een goede pigmentatie hebben en goed aan te brengen en te blenden zijn. Het zijn misschien niet hele unieke kleuren die in het palette zitten en de kleuren moeten dan ook bij je passen, ik ben persoonlijk erg dol op dit soort kleuren en draag ze daarom ook graag. Dit palette is in iedergeval goed geslaagd en zal ik met veel plezier gaan gebruiken.

Primark Ps…. starry eyes eyeshadow palette €5,00 – Verkrijgbaar bij Primark.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s