Essence Electric glow colour changing lipstick

De laatste tijd zien we in de beautywereld steeds vaker lipsticks die een colour changing effect hebben, dit zijn lipsticks die zich aanpassen aan de ph waarde van de lippen. Het leuke van deze lipsticks is dat de kleur bij iedereen anders uitpakt omdat iedereen een andere ph waarde heeft. Ik zag ze vaak voorbij komen in trend edities van Essence maar ze hebben ook een lipstick met dit effect in het vaste assortiment zitten, ik was erg benieuwd hoe de lipstick zou bevallen en testte hem uit. In deze blogpost vertel ik wat ik van de lipstick vind.

De lipstick huls is gemaakt van kunststof en is fel groen gekleurd waardoor hij goed zal opvallen in mijn stash, de tkst op de huls is roze gekleurd.

Achterop de huls zit een sticker geplakt maar eigenlijk staat er geen informatie over de lipstick op die belangrijks is, ook de ingrediëntenlijst vindt je niet terug achterop de huls.

De lipstick beloofd voedend te zijn en een natuurlijke, stralende finish te geven met een delicate roséglans. De textuur heeft glitterdeeltjes, die je ook wel ziet terug komen op de lipstick. De textuur reageert dus op de individuele ph waarde van de lippen waardoor hij veranderd van kleur. In de huls zit 3,2 g aan lipstick.

Swatchen.

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

Als ik de lipstick aanbreng merk ik zeker dat hij de lippen voedt, ook heeft de lipstick een aangename geur. De lipsticks heeft een vrij lichte kleur en ik weet dat ik zelf wel een hoge ph waarde in mijn lippen heb. Ik vind dat de lipstick vrij snel vervaagt en met eten en drinken ben je hem heel snel kwijt. Ik had persoonlijk gehoopt dat de kleur wat intenser zou zijn en ook wat beter zou blijven zitten, ik heb betere lipsticks die colour changing zijn dan deze.

Essence Electric glow colour changing lipstick €3,29 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s