Catrice Max it volume & lenght mascara

Ik vind het mooi als wimpers volume hebben en als er ook nog lente bij komt is het een extra pluspunt, ik heb zelf vrij korte wimpers dus ik vind het mooi als ik wat lengte kan creëren met mascara. Een mascara die volume en lengte beloofd is de max it mascara van Catrice. Ik was wel erg benieuwd wat deze mascara voor mijn wimpers zou doen dus ik testte hem uit, in deze blogpost vertel ik wat ik van de mascara vind.

 

De huls voelt aan als rubber en is paars gekleurd, de tekst op de huls is wit gekleurd. De huls heeft een basic vorm waar ze al meerdere mascara’s van hebben uitgebracht.

De mascara heeft de naam 010 dep black gekregen. Achterop de huls staat eigenlijk geen informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat niet achterop de huls.

De mascara zou maximaal volume en maximale lengte creëren. De mascara zou en instant volume textuur hebben die is verrijkt met cellulosevezels die een wimperverlengend effect creëren, de formule voedt de wimpers met sheaboter. In de huls zit 11 ml aan mascara en de mascara is vegan. De mascara zou verder vrij zijn van microplastic deeltjes, alcohol, olie, parabenen en parfum.

Niet alleen zou de textuur bijdragen aan het effect van de wimpers maar het borsteltje ook. Het borsteltje is een elastomeerborsteltje en deze wordt omschreven als speciaal omdat deze zowel lange als korte borstelhaartjes heeft die iedere wimper zou weten te bereiken.

Mascara uittesten.

Ik heb een dubbel gevoel bij de mascara, ik zie dat mijn wimpers echt mooi zwart zijn en mijn onderste wimpers lijken ook echt een stuk langer maar worden niet gesepareerd. Mijn bovenste wimpers zijn zwart maar dat is het dan ook, ik zie geen volume en ook geen lente, als ik na het plaatje kijk wat op de website van Catrice staat zie je echt dat de mascara wat zou doen en als ik dan na mijn eigen wimpers kijk zie ik dit niet terug, ik zou de mascara daarom niet aanraden.

Catrice Max it volume & length mascara €5,49 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s