Glysolid Classico lippenbalsem

Ik gebruik veel lippenbalsem en in deze koude tijden smeer ik nog meer als anders, ik heb een aantal blikjes vaseline in mijn stash en vindt dit fijne producten voor de lippen. Bij de Action kwam ik een blikje lippenbalsem van het merk Glysolid tegen, omdat het blikje me heel erg deed denken aan Vaseline was ik eigenlijk wel benieuwd of het net zo effectief zou zijn, want deze was wel een heel stuk goedkoper als vaseline, ik testte de lippenbalsem uit en vertel in deze blogpost wat ik ervan vind.

 

De lippenbalsem zit dus in een blikje wat hetzelfde is vormgegeven als vaseline, dit blikje is rood met wit gekleurd en de tekst heeft dezelfde kleurencombinatie, de tekst op het blikje is Italiaans.

Achterop het blikje staat eigenlijk geen informatie over de lippenbalsem vermeld.

De lippenbalsem is een klassieke versie dus hij is gewoon transparant en ik denk dat je hem zelfs wel op droge huidplekjes zou kunnen smeren als je onderweg bent. De structuur van d lippenbalsem doet me heel erg denken aan de vaseline variant alleen deze lippenbalsem heeft geen geur. In het blikje zit 20 g aan lippenbalsem.

Lippenbalsem gebruiken op mijn lippen.

Ik vind de lippenbalsem fijn in gebruik, mijn lippen voelen gelijk lekker vettig aan als ze zijn ingesmeerd en dat vind ik zelf wel prettig want et droge lippen vind ik een dikke laag lippenbalsem fijn. Verder vind ik hem persoonlijk erg veel op vaseline lijken en ik zie eigenlijk weinig verschillen tussen deze twee, ik heb deze lippenbalsem heel goedkoop bij action gekocht maar als ik hem google is hij dus wel echt een stukje duurder.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s