NYC Cityproof 24h waterproof eyeshadow

NYC is een make-up merk wat betaalbaar is en best wel mooie producten heeft voortgebracht en waar ik ook zeker het één en ander van geprobeerd heb. Toen ik door mijn review stash heen ging kwam ik de cityproof 24 h waterproof eyeshadow tegen en ik dacht laat ik deze eens uitproberen. Ik was erg benieuwd of de kleur net zo mooi zou zijn als hij eruit zat. Ik vertel wat ik van de oogschaduw vind.

 

De oogschaduw komt in een stick vorm en heeft een bruin gekleurde huls, zwarte onderkant en transparante dop. De kleur van de huls ziet er een beetje hetzelfde uit als de kleur van de oogschaduw, de tekst op de huls is zilverkleurig.

Op de achterkant van de huls staat wel wat informatie maar niks over de oogschaduw zelf, de ingrediëntenlijst is ook niet terug te vinden op de huls.

Ik heb de oogschaduw in de kleur 605 brooklyn mocha.

Aan de onderkant van de huls zit een draai mechanisme waarmee je de stick omhoog en omlaag kunt draaien. De kleur zou 24 uur blijven zitten en waterproof zijn. De kleur zou levendig zijn, het aanbrengen zou heel makkelijk gaan omdat de oogschaduw als het ware op je ooglid zou glijden. In de huls zit 2 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Oogschaduw aangebracht op mijn ooglid.

Wat een slechte oogschaduw is dit, de swatch was heel licht maar op mijn ooglid komt er helemaal geen pigment af en je ziet echt niet dat de oogschaduw is aangebracht. Ik vond het aanbrengen van de stick ook niet heel prettig omdat ik best hard probeerde te duwen om kleur te krijgen wat dus absoluut niet lukte. Dit was wel echt een hele grote flop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s