Essence Extreme shine top coat

Als je thuis je nagels doet probeer je vaak het effect te krijgen van een salon bezoek. Daar zijn een aantal stappen belangrijk voor om zo lang mogelijk plezier te hebben van je net gelakte nagels. Met en top coat kun je je nagels een mooie glans geven en deze zorgt ervoor dat je nagellak ook langer mooi blijft zitten. Essence heeft in het assortiment een extreme shine top coat die je nagels een prachtige glans zou geven. Ik was wel erg benieuwd wat deze top coat zou doen voor mijn nagels dus wilde hem graag uit proberen, in deze blogpost vertel ik wat ik van de top coat vind.

 

De top coat zit in een flesje die zwart gekleurd is en een zilveren dop heeft. De tekst op het flsje is een combinatie van wit en zwart en ook zit er een roze accent op het flesje. Op de dop zit een sticker geplakt.

Achterop het flesje staat in witte tekst meer informatie over de top coat, de ingrediëntenlijst staat niet achterop het flesje vermeld. Het lettertype is wel vrij klein.

De top coat zou ultra glanzend zijn en de nagels en de nagelkleur laten glanzen en tegelijkertijd beschermen. De formule zou een beschermend schild creëren die afbrokkelen zou voorkomen en de droogtijd zou verkorten. Slijtage van nagellak zou aanzienlijk verbeteren ook het uiterlijk van de manicure zou verbeteren. Het is de bedoeling dat je nadat je de nagelkleur hebt aangebracht een dun laagje van de top coat eroverheen aanbrengt en deze laat drogen. Het kwastje die bij de top coat zit is eigenlijk vrij basic en je kunt er de top coat prima mee aanbrengen. In het flesje zit 8 ml aan top coat.

Top coat aangebracht.

Ik vind de glans die de top coat geeft echt heel erg mooi en mijn nagels zien er daarna prachtig uit. Als het gaat over de bescherming van de top coat ben ik echt niet enthousiast, mijn nagels chipte heel snel en ook de beschadigingen waren gewoon niet te doen. Dus wat dat betreft wordt de belofte van afbrokkelen en bescherming niet waargemaakt en blijft de lak zeker niet een lange tijd zitten. Voor de glans is hij prachtig maar de bescherming is een dikke nee.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s