Catrice Power nail hardener treatment

Waar ik vroeger hele sterka nagels had is dit de laatste jaren erg achteruit gegaan helaas. Ik heb al diverse producten geprobeerd om mijn nagels weer wat sterker te krijgen maar de producten die echt werken zijn ook best wel duur. Gelukkig hebben de low budget make-up merken ook producten die de nagels zouden verharden dus ik wilde er graag weer eens één proberen, dit keer testte ik de power nail hardener treatment van Catrice uit. In deze blogpost vertel ik wat ik van de nagelverharder vind.

 

Het flesje is gemaakt van glas en is transparant waardoor je de treatment door het flesje heen ziet. Er zit een witte sticker met grijze tekst op het flesje geplakt en de dop is zilverkleurig en bevat een paarse sticker met grijze tekst.

Achterop het flesje zit ook een witte sticker met zwarte tekst waar wat informatie over het product beschreven staat, ik vind de tekst wel erg klein dus het is niet makkelijk te lezen. De ingrediëntenlijst staat niet achterop het flesje vermeld.

Het flesje heeft zoals inmiddels wel bekend is bij Catrice een dubbele dop. De dop is gemaakt van 94% gerecycled plastic. De verharder is vegan en zou een absoluut powerproduct zijn. De verharder zou een beschermend schild vormen en het nageloppervlak verzegelen. De nagels zouden versterkt worden en ze zouden resistenter worden. Je zou de nagellak twee keer per week moeten aanbrengen om resultaat te bereiken. Je kunt de verharder ook als basecoat gebruiken onder een kleurnagellak. In het flesje zit 10,5 ml aan nagellak.

De applicator is vrij basic en heeft een gewoon kwastje, je kunt je nagels prima bedekken met het kwastje dus dat is dikke prima.

Verharder aangebracht op mijn nagels.

Ik ben totaal niet enthousiast over de verharder. Ik heb de verharder gebruikt zoals aangegeven werd maar deze doet echt letterlijk niks voor mijn nagels, sterker nog ik had wat gebroken nagels. Ook als base coat is het echt geen fijn product, mijn nagels chipte echt naar één dag al en kon ik alles weer opnieuw doen. Ik zou dit product zeker niet aanraden.

Catrice Power nail hardener treatment €3,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.c

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s