Maybelline Super stay matte ink liquid lipstick

Ik ben dol op liquid lipsticks en heb er dan ook diverse van in mijn stash en ook de merken zijn heel divers. De super stay matte ink liquid lipsticks van Maybelline testte ik al eerder uit en ik vind deze lipsticks erg fijn. Ik wilde graag meerde kleuren proberen uit deze lijn. Ik vond drie kleuren die mij ook aanspraken en probeerde deze uit, in deze blogpost vertel ik wat ik ervan vind.

 

De hulzen hebben een mat uiterlijk gekregen en een witte dop. de hulzen hebben de kleur van de lipsticks zelf gekregen. Het merk staat op de huls en de lijn waar de lipstick uit komt, staat op de dop.

Op de bovenkant van de dop staat de kleurnaam van de lipstick vermeld, ik heb de lipsticks in de kleuren 20 pioneer – 118 danger – 170 intiator.

De lipsticks zouden long-lasting zijn en wel tot 16 uur blijven zitten met de extreem gesatureerde matte lipkleuren. De lipsticks zijn verkrijgbaar in een reeks sensationele en neutrale tinten. De lipsticks zijn vloeibaar en je zou ze het beste kunnen aanbrengen door in het midden van je bovenlip de lipsticks aan te brengen en vervolgens de natuurlijke vorm van je lipomtrek te volgen, daarna ga je met je lipsticks over je gehele onderlip en vervolgens laat je de lipsticks drogen. In de huls zit 5 ml aan lipstick.

De applicator die bij de lipstick zit heeft een pijlvorm waarmee je de lipstick preciezer zou kunnen aanbrengen, ik moet zeggen het aanbrengen gaat prima met de applicator maar het is soms wel wat lastig door de grote vorm.

Swatchen:118 danger – 20 pioneer – 170 intiator.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben heel blij met de lipsticks, ze zien er mooi uit op de lippen en voelen ook prettig aan. Ze blijven wel goed zitten maar ik merk wel dat met eten en drinken de kleur wel minder intens wordt en je hem dan ook wel echt moet bijwerken en hij een beetje uitloopt. Dus echt de 16 uur hield de lipstick bij mij niet vol. Ondanks dat ben ik wel blij met de lipsticks en ga ik ze met veel plezier gebruiken.

Maybelline Super stay matte ink liquid lipstick €14,99 p/s – Verkrijgbaar bij diverse drogisten en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s