Essence Hydrate glow multi-use spray

Je ziet tegenwoordig veel producten die voor meerdere doeleindes gebruikt kunnen worden, sommige producten zijn een meer in één product en dat kan best wel handig zijn maar niet altijd. De hydrate glow multi-use spray van Essence is zo’n product wat meerdere functies heeft. Ik was erg benieuwd naar deze spray en testte hem uit, in deze blogpost vertel ik wat ik ervan vind.

 

De spray zit een plastic flesje die er mat uitziet. Het flesje is transparant en hierdoor zie je de spray mooi terug komen. Er staat zwarte tekst op n er is ook een kleurencombinatie van wit, roze en blauw gebruikt.

Achterop het flesje staat meer informatie over de spray vermeld, de ingrediëntenlijst staat ook achterop vermeld. De tekst is vrij klein en ik vind het persoonlijk wat lastig te lezen.

De spray zou een hydraterend glow effect hebben en te gebruiken zijn voor gezicht, lichaam en huid. De spray bevat verfrissend kokoswater. Je gezicht, lichaam en haar zouden binnen enkele seconden een subtiel glanzende en gezonde gloed krijgen. De spray kan gebruikt worden als primer onder make-up, als fixeerspray of om je huid onderweg op te frissen. De spray zou milky zijn en is alcoholvrij. Er zitten hydraterende ingrediënten in en er zijn een kokosnootgeur aan de spray zitten. Voor extra frisheid zou je de spray in de koelkast kunnen bewaren. In het flesje zit 50 ml aan spray.

Op het flesje zit een vernevelaar die dikke prima is, er komt een fijne hoeveelheid spray uit en dat vind ik persoonlijk het belangrijkste.

Spray uittesten op mijn gezicht.

Ik heb ervoor gekozen om de spray te gebruiken als fixing spray, de geur is erg lekker omdat de spray echt naar kokosnoot ruikt. Ik zie eerlijk gezegd niet dat mijn gezicht er een glow van krijgt. Ik vind wel dat mijn make-up er net iets anders uitziet als ik de spray eroverheen aanbreng. De spray voelt prettig aan op mijn huid en ik merk zeker dat mijn huid gehydrateerd wordt. Als je de spray echt wilt hebben voor het glow effect zou ik hem niet aanraden maar voor de hydratatie is het zeker een aanrader.

Essence Hydrating glow multi-use spray €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s