Catrice Plumping + max lip lipliner

Ik draag elke dag een product op mijn lippen en een leuke extra vind ik het gebruik van lipliner, lipliner kan de lippen wat meer accentueren en ook zorgt het ervoor dat je lipstick minder snel uitloopt. Ik heb diverse lipliners in mijn stash en heb zo ook mijn voorkeur als het om lipliners gaat. De plumping + maxi lip lipliners van Catrice zagen er interessant uit en ik was dan ook erg benieuwd naar deze lipliners. Ik testte ze uit en vertel in deze blogpost wat ik ervan vind.

 

De hulzen van de lipliners zijn zwart met witte tekst, de achterkant en de dop hebben de kleur gekregen van de lipliner.

Achterop de huls staat wat informatie over de lipliners, de ingrediëntenlijst staat niet achterop de huls vermeld.

De lipliners zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, ik testte drie kleuren uit die de namen 070 berry bash, 080 press the hot button en 090 the wild one hebben gekregen.

De lipliners zouden een satijnmatte en langhoudende finish hebben. De textuur zou ultraromig zijn en pepermuntolie bevatten. De lippen zouden geplumpt worden door de lipliner en ook intensief gehydrateerd. DE lipliner zijn vegan en bevatten 0,35 g aan product.

Als ik de lipliner bekijk zie ik eigenlijk al direct dat deze vrij romig zal zijn, de lipliners zijn hierdoor wat breekbaarder en ik raad dan ook aan om ze op een koele plek te bewaren zodat ze niet kunnen smelten helemaal met warm weer.

de achterkant van de lipliner kun je eraf halen en dan komt er een slijper tevoorschijn waarmee je de lipliner weer scherp kunt krijgen. Op de huls staat ook aangegeven dat de achterkant een slijper bevat.

SWatchen:070 berry bash – 080 press the hot button – 090 the wild one.

Lipliners aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lipliners heel erg fijn in gebruik, ze glijden heel makkelijk over mijn lippen en hebben een goede pigmentatie. Ik merk wel dat de lipliners breekbaar zijn door de romige textuur. Van het plumping effect heb ik zelf niks gemerkt maar ik heb er ook voor gekozen om mijn lippen enkel te omlijnen met de lipliners en misschien dat als je je lippen compleet zou inkleuren met de liners dat het plumping effect wel zichtbaar wordt. Ik moest zelf even wennen aan de pepermuntolie omdat de geur direct te ruiken was. Ik kan de lipliners zeker aanraden en ga ze met veel plezier gebruiken.

Catrice Plumping + max lip lipliner €2,59 – p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s