Maybelline Color Sensational lipsticks

Ik heb een zwak voor lipsticks en blijf het leuk vinden om nieuwe te proberen, ik heb inmiddels al een flinke stash en kan echt genieten van een mooie kleur op mijn lippen. Ook kijk ik bij de Action altijd even bij de lipsticks omdat ik daar ook zo af en toe hele mooie exemplaren vind. Een tijdje geleden vond ik een aantal lipsticks van Maybelline bij de Action die echt super goedkoop waren en er mooi uitzagen. Ik testte de lipsticks uit en vertel in deze blogpost wat ik van de lipsticks vind.

 

De lipsticks zitten in een plastic verpakking met een kartonnetje erachter, dit zijn niet de officiële verpakkingen van Maybelline want als je een Maybelline lipstick bij de drogist koopt liggen deze los in het schap.

Achterop de kartonnetjes staat eigenlijk geen informatie over de lipsticks, wel staan de ingrediëntenlijsten achterop en wordt nog even vermeld dat dit geen officiële verpakking van Maybelline is.

De hulzen hebben allemaal dezelfde vorm maar je ziet wel degelijk verschillen, de eerste bevat tekst, de tweede is gewoon glad en de derde is transparant. De onderkanten van de lipsticks zijn zilverkleurig.

De lipsticks hebben de namen 80 arousing orange – 130 spicy sangria – 275 cayenne craze.

De kleuren 80 arousing orange en 130 spicy sangria komen uit de shine compulsion lijn en deze lipsticks zouden je lippen niet alleen kleur geven maar ook verzorgen, de lipsticks bevatten 60% aan reflecterende oliën die voor een onweerstaanbare glans en zachte lippen zorgen. De 275 cayenne craze komt uit de satin lijn en heeft een mooie satijnen finish en ook deze lipstick zou je lippen kleur geven en verzorgen.

80 arousing orange – 130 spicy sangria – 275 cayenne craze.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben heel erg blij met de lipsticks, ze brengen heel erg makkelijk aan en voelen ook heel fijn aan op de lippen, ik merk ook zeker dat mijn lippen worden verzorgd met de lipsticks. De lipsticks geven wel heel erg af en zijn niet longlasting maar dat vind ik zelf niet heel erg want je kunt ze makkelijk weer bijwerken. De lipsticks hebben een hele aangename geur. De kleuren zijn erg intens en ik zie ook duidelijk verschil tussen de shine varianten en de satin variant. Ik ben erg enthousiast over de lipsticks en ga ze met veel plezier gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s