Essence Prime + studio poreless + skin blurring putty primer

Een primer is een fijne basis voor onder je foundation maar kan ook solo gebruikt worden. Sommige primers die beloven net iets meer waardoor je gezicht een heel glad effect zou kunnen krijgen. Ik vind zelf het gebruik van een primer wel heel fijn, ik gebruik hem altijd onder foundation en vind een extra in een primer wel fijn. De prime + studio poreless + skin blurring putty primer van Essence is een primer die meer beloofd, ik was wel erg benieuwd naar deze primer en testte deze uit, in deze blogpost vertel ik wat ik van de primer vind.

 

De primer zit in een tube die een witte kleur heeft met roze accenten. De tekst op de tube en de dop zijn beide zwart gekleurd.

Achterop de tube staat meer informatie over de primer vermeld, ook de ingrediëntenlijst staat achterop de tube vermeld.

De primer is vegan en ook vrij van siliconen. De primer belooft verzachtend te zijn en een soft focus effect te hebben, je kunt de primer als basis gebruiken onder foundation of solo, hij zou overigens vlekkeloos zijn in combinatie met foundation. De primer zou ook de poriën verfijnen en een egale tint en matte finish achterlaten. In de textuur zit squalaan. In de tube zit 30 ml aan primer.

De tube heeft een vrij normale grootte qua opening, er komt dan ook een prima hoeveelheid van de primer uit, zo verspil je weinig product en als je het te weinig vindt kun je altijd wat bijpakken.

Swatchen.

Primer testen op mijn gezicht.

Ik vind de primer fijn aanvoelen op mijn gezicht, maar als ik naar de beloftes kijk die de primer doet dan ben ik teleurgesteld. Mijn gezicht ziet er hetzelfde uit bij het gebruiken van de primer, mijn poriën worden zeker niet verkleind en ook het soft focus effect zie ik totaal niet terug en dat is erg jammer. Om deze reden zou ik de primer dan ook niet aanraden, want een primer die mijn make-up prima op zijn plek houd die heb ik genoeg.

Essence Prime + studio poreless + skin blurring putty primer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s