Essence Nail & cuticle serum scrub

Ik vind het leuk om mijn nagels elke week weer een andere kleur te geven, maar naast het aanbrengen van nagellak is verzorging voor de nagels ook erg belangrijk. Nagels moeten goed gehydrateerd worden om ze mooi te houden, gelukkig bestaan er genoeg producten om nagels te verzorgen van olie tot cream er is van alles te krijgen. Essence heeft een nail & cuticle serum scrub in het assortiment en ik vond dit product wel interessant want wat zou dit doen voor mijn nagels? Ik testte het product uit en vertel in deze blogpost wat ik ervan vind.

 

De serum scrub zit in een glazen flesje die transparant waardoor je het product mooi in het flesje ziet terug komen. Er is gekozen voor een witte tekst op het flesje en er is ook een roze accent toegevoegd, de dop is ook wit gekleurd.

Achterop het flesje zit een witte sticker geplakt waar zwarte tekst op staat. Er staat achterop het flesje in meerdere talen informatie over het product, helaas is de ingrediëntenlijst niet achterop het flesje vermeld maar deze is wel te vinden op de website van Essence.

Het serum scrub zou erg geschikt zijn voor een perfect spa momentje lekker thuis, je kunt het gebruiken om je nagels voor te bereiden op een manicure of omdat je nagels het gewoon goed kunnen gebruiken. Het serum scrub exfolieert de nagelriemen en maakt de nagels glad. Het serum is verrijkt met glycerine, rozenwater en aloë vera. Jojoba olieparels zorgen voor een zacht exfoliërend effect. Je kunt het product heel makkelijk aanbrengen op de nagels dankzij de pipetapplicator. Na het aanbrengen masseer je het product in op de nagels en laat dit kort intrekken daarna kun je je nagels afspoelen met water. Nagellak zou met gebruik van het serum beter blijven zitten. In het flesje zit 8 ml aan serum scrub.

Serum scrub aangebracht op mijn nagels.

Ik ben heel erg onder de indruk van het nagel serum. De substantie is wat dikker en niet heel vloeibaar waardoor het als het ware heel makkelijk op je nagels blijft liggen. Het aanbrengen gaat inderdaad erg makkelijk door het pipetje. Het product heeft een hele aangename geur en is heel makkelijk in je nagels te masseren, je voelt ook hele kleine scrub deeltjes in het serum zitten terwijl je het in masseert, ik heb het een aantal minuten op mijn nagels laten zitten en daarna afgespoeld met water. Ik vind het echt heel fijn aanvoelen op mijn nagels en ik heb ook echt het gevoel dat het mijn nagels goed doet. Ik merkte ook echt dat mijn nagellak die ik daarna heb aangebracht veel beter bleef zitten als normaal. Ik vind het product een dikke aanrader.

Essence Nail & cuticle serum scrub €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s