Catrice Glam & doll easy wash off power hold volume mascara

Catrice heeft al een lange tijd de glam & doll mascara in het assortiment en deze wordt eigenlijk nog altijd uitgebreid met nieuwere varianten. Ik heb al een heel aantal varianten van de glam & doll mascara’s geprobeerd en mijn mening is wisselend de ene variant vind ik fijn en de ander niet. De easy wash off power hold volume mascara trok wel mijn aandacht en ik was erg benieuwd naar deze mascara, ik testte de mascara uit en vertel in deze blogpost wat ik van deze mascara vind.

 

De verpakking is gemaakt van kunststof en is een combinatie van mat en glans, er is gekozen voor een blauwe en goud kleurige huls, de tekst op de huls is ook goudkleurig. Op de dop van de mascara zit een sticker geplakt . De vorm van de huls is niet anders als de eerdere uitgebrachte mascara’s uit deze lijn.

Achterop de mascara huls staat erg weinig informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat er niet op. Voor meer informatie kan je de website van Catrice raadplegen.

De mascara belooft 24 uur krul en volume, daarnaast heeft de huls een innovatieve huls technologie wat zou zorgen voor een unieke look en hierdoor zou het verwijderen van de mascara ook eenvoudiger dan ooit zijn. De mascara zou makkelijk te verwijderen zijn met enkel warm water en je zou dus geen makeup remover hoeven te gebruiken. De mascara is veganistisch. De mascara heeft een vlekbestendige textuur die zich rond elke wimper zou wikkelen voor expressieve krul en volume. In de huls zit 9 ml aan mascara.

Ik ben zelf niet echt enthousiast over de borstel die de mascara heeft, ik hou niet van plastic borsteltjes omdat ik ze pijnlijk vind met het aanbrengen van de mascara.

Mascara testen op mijn wimeprs.

Ik ben niet overtuigd van deze mascara, ik zie de mascara echt niks doen voor mijn wimpers geen krul en ook zeker geen volume. Opzich kun je de mascara wel verwijderen met warm water maar er zullen altijd wel wat restjes achterblijven dus ik heb uiteindelijk toch de remover gebruikt om mijn wimpers echt mascara vrij te krijgen, ik vind de mascara geen aanrader, het idee is leuk maar de uitvoering werkt totaal niet.

Catrice Glam & doll easy wash off power hold volume mascara €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s