Catrice More than glow highlighter

Ik testte al eens de more than glow highlighter in twee kleuren uit van Catrice en deze bevielen goed, toen ik ook de laatste kleur uit deze lijn tegen kwam was ik benieuwd wat deze zou doen. Highlighter vind ik echt geweldig, sinds ik dit ontdekt heb wil ik niet meer zonder en heb dan ook een flinke stash opgebouwd en ik vind hoe meer de highlighter glimt hoe beter hij is, highlighter mag er echt uit springen op mijn gezicht. Ik testte de more than glow highlighter uit en vertel wat ik van deze kleur vind.

 

Het doosje waar de highlighter inzit is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel waardoor je de kleur mooi ziet terug komen. Op de deksel siert een mooie bloem in een zwarte kleur en ook de tekst is zwart.

De highlighter heeft de naam 020 supreme rose beam gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter, de ingrediëntenlijst staat ook achterop het doosje vermeld.

In de highlighter zelf staat ook een mooie afbeelding van bloemen geperst. De highlighter is een geperste poeder en belooft een gladde textuur voor een opbouwende glow. De highlighter is verkrijgbaar in drie tinten en is uiteraard veganistisch. In het doosje zit 5,9 g aan highlighter.

Swatchen.

Highlighter uittestten op mijn gezicht.

Ik ben tevreden over de highlighter, ik vind de kleur heel erg mooi. De tint is vrij koel en die komt op mijn huid echt mooi over. Je kunt de highlighter echt heel mooi opbouwen en je hebt niet eens heel veel nodig om de glow tot uiting te laten komen. Ik vind de poeder ook heel fijn aanvoelen en aan te brengen op mijn gezicht. Ik kan de highlighter zeker aanraden, en het leuke is met drie tinten zit er vast een tint bij die geschikt voor je is.

Catrice More than glow highlighter €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s