Essence Trend editie Jurassic World

Deze maand is de nieuwe Jurassic World Dominion film in premiere gegaan, Essence heeft daarbij een passende trend editie genaam Jurassic World uitgebracht. De trend editie bevat alles voor een coole look in een stijlvol dinosaurussen geïnspireerd ontwerp. Ik testte de producten uit en in deze blogpost vertel ik wat ik van de producten vind.

De producten die ik heb aangeschaft uit deze collectie zijn een highlighter, oogschaduw palette, mascara en ph-reacting lip glow, er waren ook nog kwasten, een sponsje en armbandje te koop.

Highlighter

De highlighter zit in een doosje gemaakt van kunststof, de deksel is transparant en er staat een gouden dinosaurus op en gouden tekst.

De highlighter heeft de naam 01 extra crispy gekregen. Achterop het doosje staat een korte omschrijving over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

De highlighter

heeft een hele mooie print gekregen wat de highlighter er extra leuk uit laat zien. De highlighter beloofd een zijdezachte textuur met een hoge kleurafgifte te hebben. Er zitten delicate glansdeeltjes in met rosé goud die een prachtige glow op de wangen tevoorschijn zou toveren, er zit toegevoegde vitamine E en macadamia olie in de highlighter. In het doosje zit 9 g aan highlighter.

Swatchen.

Highlighter testen op mijn gezicht.

Ik ben uiteindelijk enthousiast over de highlighter, hij moet wel een beetje opgebouwd worden maar met een paar laagjes wordt de highlighter mooi zichtbaar op mijn gezicht, hij is vrij warm van kleur. Ik zou hem zeker aanraden.

Oogschaduw palette

Het oogschaduw palette is gemaakt van karton, en heeft een kleuren vombinatie van roze en oranje, de tekst en de afbeelding van een dino zijn allemaal goud gekleurd.

Het palette heeft de naam 01 have a raw_some day! gekregen. Achterop het palette staat meer informatie over het palette vermeld en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

Het palette sluit door een magneet en als je het palette opent zie je een leuke binnenkant, er zit helaas geen spiegel in dat vind ik wel een beetje jammer. Er zitten negen oogschaduw kleuren in. De oogschaduw beloofd hooggepigmenteerd te zijn en de tinten zouden perfect op elkaar zijn afgestemd, de kleuren zijn geïnspireerd op de locatie van de film namelijk het eiland Isla Nublar. Er zitten matte, glinsterende en duo-chrome finishes in het palette en sommige kleuren hebben een dino voetafdruk in de oogschaduw staan, in het palette zit 6,4 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben tevreden over het oogschaduw palette, ik vind de kleuren erg leuk en goed bij elkaar passen, ik vind wel dat sommige kleuren opgebouwd moeten worden en niet direct een hoge pigmentatie hebben maar de kleuren zijn prima op te bouwen. Je kunt leuke verschillende ooglooks maken met het palette dus ik ben er erg blij mee.

Mascara

De mascara zit in een gouden huls en er staat een dinosaurus op de huls, doordat de verpakking er anders uitziet zie je dat deze uit een speciale collectie komt maar de mascara is verder niet nieuw want zit in het vaste assortiment van Essence.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara in diverse talen, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld.

De mascara beloofd een diepzwarte romige textuur te hebben en bij de eerste laag mascara zou je al een sensationeel effect creëeren. In de huls zit 12 ml aan mascara.

De mascara heeft een elastomeer borstel en hiermee zou je elke indivuduele wimperhaar met kleur kunnen bedekken.

mascara uitgetest.

Ik vind de mascara fijn in gebruik, ik merk allereerst dat mijn wimpers gesepareerd worden en dat vind ik heel erg fijn. Ik merk dat als ik de mascara opbouw ik echt wel volume zie opkomen maar niet na de eerste laag mascara al, uiteindelijk met meerdere lagen vind ik het resultaat erg mooi.

Ph-reacting lop glow

De verpakking is gemaakt van kunststof en heeft een een kleuren combinatie van rood en oranje de tekst is goudkleurig. De verpakking sluit mooi aan bij de andere producten.

De lip glow heeft de naam 01 runnn! gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de lip glow vermeld, de ingrediëntenlijst staat er niet op.

De lip glow reageert op de natuurlijke ph waarde van je lippen, hoe hoger de ph waarde is hoe intenser de kleur. Je lippen zouden een zachtroze tint met een natuurlijke finish krijgen door de lip glow, er zitten fijne gouden glansdeeltjes in die zouden zorgen voor een zachte glans.

Swatchen.

lip glow aangebracht op mijn lippen.

Ik ben erg enthousiast over de lip glow, ik heb gelukkig een vrij hoge ph waarde in mijn lippen dus de kleur wordt altijd wel donker, ik vind de mooie gouden deeltjes ook een leuk effect geven die je ook echt goed zit.

Ik ben erg enthousiast over deze leuke trend editie, ik vind het erg leuk dat Essence heeft ingespeeld op de film van Jurassic World en de producten zijn ook erg fijn in gebruik. Ik ga de producten met veel liefde gebruiken want ik vind ze echt fantastisch.

De trend editie Jurassic World is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor deze trend editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s