Catrice Ultimate camouflage cream

Ik camoufleer graag mijn onzuiverheden om mijn gezicht wat egaler te laten ogen. Ik gebruik hier altijd concealer voor maar sommige plekjes zijn wat hardnekkiger en hebben wat dikkere laag nodig. De ultimate camouflage cream van Catrice leek mij hier ideaal voor. Ik testte de camouflage cream uit en in deze blogpost vertel ik wat ik van de camouflage cream vind.

 

Het doosje waar de camouflage cream inzit is gemaakt van kunststof en heeft een zwarte kleur, de deksel heeft een paarse rand een een transparant venster waardoor je de kleur van de cream kunt zien. De tekst op het doosje is zwart gekleurd.

Ik heb de cream in de kleur 010 n ivory, in totaal zijn er zes kleuren van de cream verkrijgbaar. Achterop het doosje staat wat korte informatie over het product, de ingrediëntenlijst staat niet op het doosje vermeld maar wel op de website van Catrice.

De camouflage cream belooft op betrouwbare wijze onzuiverheden en roodheden te camoufleren. Ook zou de cream een langhoudende textuur hebben en is de cream niet comedogeen wat inhoud dat je poriën niet verstopt zouden raken met gebruik van de cream. De cream is vegan. In het doosje zit 3 g aan camouflage cream.

Swatchen.

Camouflage cream uittesten op mijn gezicht.

ik vind dat mijn gezicht een hele frisse uitstraling krijgt door de camouflage cream, ik heb de cream rijkelijk aangebracht en daarna ingeblend. Het inblenden heeft wat tijd nodig en is niet heel snel gebeurd maar na het blenden vind ik het resultaat zelf erg mooi. De cream blijft goed op zijn plek zitten en donkere kringen worden goed gecamoufleerd. Ik kan de cream zeker aanraden want ik ben zelf erg enthousiast over het resultaat.

Catrice Ultimate camouflage cream €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s