Kruidvat Wear it nude skin correcting cc cream

Eerder testte ik al een wear it nude skin correcting cc cream van kruidvat dit was de anti dullness variant. Er kwam ook een anti redness variant uit en aangezien de anti dullness variant mij goed beviel was ik ook wel erg benieuwd wat de groene variant zou doen voor mijn gezicht, aangezien ik last had van wat roodheden was dit het perfecte moment om dit exemplaar uit te testen. In deze blogpost vertel ik wat ik van de groene variant vind.

 

De cc cream zit in een tube die groen van kleur is, de tekst op de tube is zwart gekleurd. Eigenlijk is de verpakking precies hetzelfde als de anti dullness variant.

Achterop de tube staat meer intformatie over de cc cream in twee talen, ook de ingrediëntenlijst van de cc cream staat achterop de tube.

De cc cream belooft langdurig en gehydrateerd te zijn, daarnaast zou hij kleurtransformerende pigmenten bevatten die zichtbaar roodheden corrigeert en onvolkomenheden camoufleert. Bij contact met de huid zou de groene formule veranderen in een huideigen kleur en zou een natuurlijke dekking en een egale stralende teint achterlaten. De cc cream bevat spf 20 en hierdoor wordt je huid beschermd tegen uv stralen. In de tube zit 30 ml aan cc cream.

De tube bevat een pompje waar de cc cream mee te verdelen zou zijn, nou het pompje werkt echt voor geen meter want er komt geen cc cream uit waardoor het heel moeilijk is om er product uit de tube te krijgen.

Swatchen:groene kleur en uitgesmeerd.

Cc cream testen op mijn gezicht.

Ik vind deze variant van de cc cream echt niet fijn, ik krijg amper product uit de tube en als ik dan wat heb aangebracht heb op mijn gezicht ziet het er absoluut niet natuurlijk uit, ik kan de cc cream niet mooi inblenden en de roodheden blijf je gewoon zien. Ik vind dat de cc cream een beetje een gele ondertoon heeft op mijn gezicht en dit ziet er gewoon heel onfris uit. Ik moest na gebruik van de cc cream echt een foundation gebruiken want de cc cream deed niks voor mijn gezicht ik zou deze in iedergeval niet aanraden.

Kruidvat Wear it nude skin correcting cc cream anti redness €5,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s