Beauty made easy Lip balm

Lippenbalsem smeer ik het hele jaar door op mijn lippen, welk seizoen het ook is mijn lippen voelen te vaak droog aan. Ik kwam een poosje terug een merk tegen wat ik nog niet kende en was wel benieuwd naar deze lippenbalsems. De lippenbalsem zijn van het merk Beauty made easy en zijn helemaal vegan. In deze blogpost vertel ik wat ik van de lippenbalsems vind.

 

Ik heb de vier soorten van de lippenbalsem getest namelijk de hemp, sweet, lavender en berry. De lippenbalsems zitten op een kartonnen kaart, je ziet de lippenbalsem wel mooi op de kaart zitten en er is geen plastic gebruikt. De kaarten hebben dezelfde kleur als de hulzen van de lippenbalsems en bevatten witte tekst.

Achterop staat in drie talen meer informatie over de lippenbalsems, helaas staat de Nederlandse taal er niet tussen, de ingrediëntenlijst staat wel op de achterkant van de kaart vermeld.

De hulzen zijn gemaakt van karton en hebben ieder een eigen kleur gekregen, de tekst op de hulzen is wit gekleurd. De hulzen zijn een mix van gerecycled en nieuw papiermateriaal. Alle verpakkingen zijn uitsluitend van papier, gemakkelijk recyclebaar en afbreekbaar in de natuur.

De lippenbalsems zijn gemaakt volgens het zero waste principe en bevatten natuurlijke ingrediënten. De lippenbalsems zijn geschikt voor vegetariërs maar niet voor veganisten vanwege de bijenwas. De lippenbalsems zijn gemaakt van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de biologische producten zijn voor 65% gecertificeerd. In de hulzen zit 5,5 g aan lippenbalsem.

Lippenbalsems aangebracht op mijn lippen.

Ik ben niet enthousiast over de lippenbalsems, ik vind de verpakkingen erg onhandig want je moet de lippenbalsem omhoog duwen en met je lippen terug na beneden duwen. Mijn lippen werden ook niet lekker ingesmeerd omdat er weinig product van af kwam, mijn lippen voelde gewoon nog heel droog aan. Ik zou deze lippenbalsems niet aanraden.

Beauty made easy lip balm €3,99 – Verkrijgbaar online

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s