Essence Lash princess curl & volume mascara

De lash princess mascara’s zijn populair want ze blijven nieuwe varianten uitbrengen en ik hoor om me heen dat veel mensen enthousiast zijn over de mascara’s. Ik ben zelf ook fan van de mascara’s en heb ook alle exemplaren in mijn stash zitten. De laatste mascara die toegevoegd werd aan de familie is de curl & volume variant, uiteraard was ik heel erg benieuwd naar dit exemplaar en ik testte hem uit. In deze blogpost vertel ik wat ik van deze variant vind.

 

De hulzen van deze mascara’s zijn allemaal gelijk aan elkaar, ze hebben alleen andere kleuren. Dit keer is er gekozen voor de kleurencombinatie van zwart en roze, ook de tekst is roze gekleurd. Wat ik zelf heel erg tof vind aan de hulzen is het 3D effect op de dop.

Achterop de huls staat meer informatie over de mascara, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld. De tekst is roze van kleur en ook heel erg klein die je moet bijna met een vergrootglas kijken om het te kunnen lezen.

De mascara beloofd de wimpers voller te maken en ook nog eens een perfecte krul en fantastische volume. De mascara is vegan. In de huls zit 12 ml aan mascara.

Het hoogtepunt van deze mascara zou het borsteltje zijn. Het borsteltje heeft een pindavorm, het vezelborsteltje is smal in het midden en breder aan de uiteinden, dit zou de wimpers aan de buiten en binnenhoeken extra textuur geven.

Resultaat van de mascara op mijn wimpers.

Ik ben onder de indruk van de mascara. Ik zie echt een groot verschil als ik de mascara draag, ik heb de mascara wel opgebouwd en meerdere laagjes aangebracht om volume te creëren. Ik vind het wel jammer dat mijn wimpers niet gesepareerd worden dat had de mascara echt perfect gemaakt, maar je kan helaas niet alles hebben. Ik vind wel dat Essence zijn belofte nakomt met deze mascara en het is fijn om deze in bezit te hebben.

Essence Lash princess curl & volume mascara €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s