Catrice Express spray on base coat

Bij het lakken van je nagels is het belangrijk om een base coat te gebruiken, bij sommige kleuren kunnen je nagels zonder base coat verkleuren en dat is nooit fijn. Ik heb eigenlijk alleen maar base coats die je moet aanbrengen met een kwastje en die even tijd nodig heeft om te drogen. Ik vond een spray on base coat van Catrice en dit zag er wel veelbelovend uit, ik had er zelf nog geen ervaring mee en mijn interesse was gewekt. Ik testte de base coat uit en vertel in deze blogpost wat ik van de spray on base coat vind.

 

De base coat zit in een glazen flesje en is transparant waardoor je de base coat kunt zien, de tekst op het flesje is zwart gekleurd. De dop is gemaakt van plastic en is transparant er er zit een sticker op geplakt.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de base coat, ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld, de tekst is wel vrij klein en zwart gekleurd.

De base coat is vegan. De base coat beloofd te drogen in slechts 40 seconden en je nagels te beschermen tegen verkleuring. De base coat bevat zonnebloemolie, vitamine E en glycerine. Er word aangeraden de spray op 15 cm van je nagels aan te brengen, en je zou je handen daarna niet hoeven af te spoelen. In het flesje zit 10 ml aan base coat.

Op het flesje zit een verstuiver waarmee je de base coat kunt aanbrengen, je hoeft alleen de verstuiver in te drukken en er komt base coat uit. Er komt een normale hoeveelheid base coat uit de verstuiver, maar je kan natuurlijk altijd meer aanbrengen als je dat wilt.

Base coat op mijn nagels sprayen.

Base coat aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de base coat een grote teleurstelling, het aanbrengen gaat wel erg makkelijk maar doordat deze mat opdroogt zie je niet of je nagels volledig bedekt zijn. Bij het aanbrengen merk ik ook dat je veel p je handen sprayt waardoor deze heel plakkerig aanvoelen en ook echt stinken door de geur van de base coat. Ook heeft de base coat mijn nagels niet bescherm tegen verkleuring, ik had een rode kleur nagellak aangebracht en toen ik deze verwijderde waren mijn nagels wel degelijk verkleurd. Ik zou de base coat zeker niet aanraden, ik heb liever een base coat met een kwastje want dan weet ik precies of deze goed is aangebracht en heb ik geen plak vingers.

Catrice Express spray on base coat €3,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s