Scalp massage brush

Een hoofdhuid massage kan heel erg fijn zijn en is ook heel goed, er bestaan al langer speciale borstels hiervoor maar ik had ze nog nooit geprobeerd. Een tijdje terug kwam ik bij de Action een massage brush tegen waarmee je je eigen hoofdhuid makkelijk zou kunnen masseren. Ik was erg benieuwd of deze borstel fijn zou werken en nam hem mee, in deze blogpost vertel ik wat ik van deze massage borstel vind.

 

De borstel zit in een doosje welke gemaakt is van plastic, het doosje is voor een groot gedeelte transparant waardoor je de borstel er doorheen kunt zien.

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over de borstel in diverse talen vermeld.

Op de zijkant van het doosje staat een afbeelding gedrukt hoe je de borstel kunt gebruiken, ook staat aangegeven dat de borstel bloem circulatie, haar groei stimuleert en de hoofdhuid reinigt en scrubt.

De borstel is gemaakt van plastic en de puntjes zijn van rubber, je kunt de hoofdhuid masseren door ronddraaiende bewegingen te maken, hiermee verwijder je ook dode huidcellen en stimuleer je de hoofdhuid, daarnaast kun je met de borstel ook je shampoo in masseren of shampoo resten verwijderen.

Aan de bovenkant van de borstel zit een handvat waarmee je de borstel makkelijk om je vingers kan klemmen zodat je een goede grip hebt. Je kunt de borstel op nat en droog haar gebruiken.

Borstel gebruiken op mijn hoofdhuid.

Ik vind de borstel op mijn hoofdhuid wel lekker aanvoelen alleen ik moet wel aardig wat druk zetten om de puntjes echt op mijn hoofdhuid te voelen, ik vind het met dik haar wat lastiger omdat je er minder van voelt dus ik moet echt mijn haar vastzetten om het goed op mijn hoofd te voelen. Het in masseren van shampoo heb ik nog niet geprobeerd met de borstel maar ik vind het op nat haar al fijn aanvoelen om mijn hoofdhuid te masseren.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s