Catrice Lip super serum

Ik probeer mijn lippen altijd goede verzorging te bieden, ik gebruik dan ook veel verzorgende producten als ik geen lipstick draag en dat is voornamelijk in de avond. In het make-up schap van Catrice kwam ik het lip super serum tegen en ik was wel benieuwd wat dit serum voor mijn lippen zou doen, ik testte het serum uit en vertel in deze blogpost wat ik van het super lip serum vind.

 

Het serum zit in een kunststof huls die mat van kleur is, de dop en de tekst op de huls zijn beide goud kleurig.

Achterop de huls staat in gouden letters wat meer informatie over het serum, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls maar wel op de website van Catrice.

Het serum heeft de naam 010 wonder woman gekregen.

Het serum is transparant en bevat abrikozenpitolie, argan en jojoba olie. Het serum is veganistisch en belooft superzachte lippen, je kunt het serum ook gebruiken in de nacht want je hoeft het niet af te wassen, als je het aanbrengt voor het slapengaan kan het de hele nacht intrekken om je lippen te verzorgen en zacht en soepel te houden. In de huls zit 2,5 ml aan lip serum.

Bij het serum zit een flock applicator waardoor je het serum makkelijk kan aanbrengen. Ik vond het ook een prettige applicator om mee te werken moet ik zeggen.

Swatchen.

Serum op mijn lippen gebruikt.

Ik vind het serum echt heel fijn, hij brengt heel makkelijk aan en trekt fijn in en hij plakt niet. Door de verzorgende oliën voelt het serum fijn aan op de lippen, en mijn lippen voelde naderhand ook echt heel erg lekker zacht aan. Ik heb het serum gebruikt voor ik ging slapen zodat hij lekker kan intrekken en de toen ik wakker werd was het serum compleet ingetrokken en voelde mijn lippen fijn aan.

Catrice Lip super serum €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s