Catrice 48 h power stay brow gel

Mijn wenkbrauwen vind ik altijd een van de lastige dingen om te doen in mijn make-up routine, het inkleuren kost tijd en het moet dan ook nog eens gelijk zijn aan beide kanten. Mijn voorkeur van een wenkbrauw product gaat altijd wel uit na poeder omdat ik hier tot nu toe gewoon het makkelijkste mee kan werken. De 48 h power stay brow gel van Catrice sprak me wel aan omdat deze een aantal mooie beloftes doet en ik was erg benieuwd of deze waar gemaakt zouden worden, in deze blogpost vertel ik wat ik van de brow gel vind.

 

De wenkbrauw gel komt in een doosje, het doosje heeft de kleur van de wenkbrauw gel gekregen en bevat zilveren tekst. Onder in het doosje zit een kleine opening waardoor je een glimp opvangt van de huls met wenkbrauw gel.

Op de achterkant van het doosje staat wat meer informatie over de wenkbrauw gel in meerdere talen vermeld.

Op de ene zijkant van het doosje staat de ingrediëntenlijst van de wenkbrauw gel vermeld.

Op de andere zijkant van het doosje staat vermeld wat de wenkbrauw gel belooft, dit word wederom in meerdere talen vermeld.

De huls is gemaakt van kunststof en is transparant waardoor je de kleur van de wenkbrauw gel mooi terug ziet komen, de dop is zwart gekleurd en de tekst op de huls is zilver kleurig.

Achterop de huls staat nogmaals informatie over de wenkbrauw geld vermeld, ook hier staat de informatie in meerdere talen vermeld.

Ik heb de wenkbrauw gel in twee kleuren namelijk, 010 light en 030 dark, in totaal zijn er drie kleuren verkrijgbaar.

De wenkbrauw gel belooft 48 uur te blijven zitten en ook nog eens waterproof te zijn, ook is het product veganistisch, daarnaast zouden de wenkbrauwen voor 94% een bold effect krijgen, een intensieve kleur, een intens en vullend effect geven en de wenkbrauwen voller laten lijken. In de flacon zit 4,5 ml aan wenkbrauw gel.

De applicator zou speciaal zijn voor een nauwkeurige werking, je merkt dat de applicator vrij zacht is en daarom ook wel fijn aanvoelt op de wenkbrauwen.

Swatchen:010 light en 030 dark.

010 light en 030 dark aangebracht op mijn wenkbrauwen.

Ik ben niet enthousiast over de wenkbrauw gel, het aanbrengen gaat door de applicator zeker makkelijk en hij werkt ook heel fijn. De gel zelf vind ik niet fijn, het trekt heel erg aan de wenkbrauwen en dat merk je als je je wenkbrauwen fronst, ook merk ik dat als je gedoucht hebt de meeste gel gewoon weg gaat en het eigenlijk alleen aan het begin nog zichtbaar is en daardoor is hij ook niet waterproof, en ik vind het er ook niet echt natuurlijk uitzien eigenlijk. Ik ben geen fan van de wenkbrauw gel.

Catrice 48 h power stay brow gel €4,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s