Essence Coconut kiss lip peeling

Ik heb al maanden last van droge lippen en ik smeer me dan ook gek met allerlei lip producten om ze maar weer zacht te krijgen en vooral ook pijn vrij. Ik vind het zelf ook erg fijn om een lip peeling te gebruiken omdat je hierdoor ook vaak de velletjes van je lippen kunt halen en ze daarna ook zacht aanvoelen. De coconut kiss caring lip peeling van Essence zag er interessant uit en ik was wel erg benieuwd naar dit product en wat het zou doen voor mijn lippen, in deze blogpost vertel ik wat ik van het product vind.

 

De peeling zit in een bakje die gemaakt is van kunststof en er transparant uitziet. De deksel van het bakje valt op door de blauwe kleur, witte tekst en de afgebeelde kokosnootjes.

De peeling heeft de naam 01 coconut beauty gekregen, onderop het bakje staat wat korte informatie over de lip peeling maar de ingrediëntenlijst wordt niet vermeld.

De peeling belooft de lippen verleidelijk zacht en glad te maken, er zitten natuurlijke peeling deeltjes van geraspte kokos en suiker in en ook zit er 10% aan verzorgende amandelolie in. Je kunt een kleine hoeveelheid van de peeling op je vingers nemen, deze zachtjes op je lippen masseren en vervolgens verwijderen. In het bakje zit 11 g aan peeling.

lip peeling op dee lippen gebruikt.

Ik moet zeggen dat de peeling fijn aanvoelt op de lippen en mijn lippen ook wel zacht aanvoelen na gebruik, ik heb zelf echt weinig gemerkt van de scrub deeltjes omdat deze dus echt heel klein zijn, opzich is dat niet erg want hierdoor doet het scrubben geen pijn maar van mij persoonlijk hadden de scrub deeltjes wat meer aanwezig mogen zijn, desondanks zal ik de lip peeling wel vaker gaan gebruiken omdat hij wel doet wat hij belooft.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s