L’oreal Paris Volume million lashes balm in mascara

Mascara gebruik ik dagelijks en eigenlijk wissel ik ook heel erg af, ik heb zelf best gevoelige ogen en merk dat soms ook aan mijn wimpers, dan voelen ze echt pijnlijk aan. De volume million lashes balm in mascara van L’oreal zou volume en verzorging bieden, ik was heel erg benieuwd naar de mascara en testte hem uit. In deze blogpost vertel ik wat ik van de mascara vind.

 

De mascara zit op een kaart verpakt en dat vind ik altijd een pluspunt. De kaart is zwart gekleurd en heeft gouden tekst, ook staan er twee afbeeldingen van wimper resultaat op de verpakking.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de mascara, dit staat er in meerdere talen op. Ook staat de ingrediëntenlijst van de mascara achterop de kaart.

De mascara huls vind ik heel mooi vormgegeven, hij heeft een zwarte onderkant waar gouden tekst op staat en de dop is goudkleurig, de combinatie samen is echt prachtig.

De tekst die achterop de huls staat is ook goudkleurig maar eigenlijk niet echt relevant.

De mascara bestaat uit een formule van 99% uit natuurlijke oorsprong, dit zou zorgen voor vollere, zijdezachte en gezond uitziende wimpers. De mascara zou heel geschikt zijn voor gevoelige ogen en lensdragers ook zou de mascara niet klonteren. In de huls zit 8,9 ml aan mascara.

De mascara heeft een ergonomische borstel voor een fijne en gemakkelijk applicatie. De borstel heeft een smalle vorm en heeft dunne haartjes en die zouden zorgen voor perfect gesepareerde wimpers zonder dat je volume verdwijnt.

voor en na resultaat van de mascara.

Ik vind de mascara wel heel fijn aanvoelen op mijn wimpers, ik zie wel dat mijn wimpers wat meer volume hebben gekregen met de mascara en dat mijn wimpers gesepareerd worden. Het resultaat wat je op de verpakking ziet staan dat hebben mijn wimpers niet maar je kunt het volume wel opbouwen waardoor het resultaat heftiger word. Ik vind de mascara wel heel fijn en zal hem zeker met veel plezier gaan gebruiken.

L’oreal Paris Volume million lashes balm in mascara €18,99 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s