Catrice It’s easy tattoo liner waterproof

Het weer in niet echt in te schatten momenteel, de ene dag zweet je, je huis uit de volgende dag loop je in een regenbui. Dan is de uitvinding van waterproof make-up natuurlijk geweldig. Tegenwoordig zijn er veel water proof make-up producten en ik heb best wat waterproof make-up in mijn stash zitten. Ik testte een waterproof eyeliner van Catrice die ik eerder al in een gewone variant uit probeerde, in deze blogpost vertel ik wat ik van de it’s easy tattoo liner vind.

 

De huls van de eyeliner is gemaakt van kunststof en is glanzend zwart, de tekst op de huls is blauw gekleurd en dat zien we wel vaker bij waterproof producten.

Er staat op de achterkant van de eyeliner huls wat meer informatie over de eyeliner, de ingrediëntenlijst staat niet achterop vermeld, de ingrediëntenlijst staat wel op de website van Catrice.

De eyeliner is vegan en uiteraard vloeibaar. Verder belooft de eyeliner een intense kleur te hebben en langhoudend te zijn. Je zou heel precies kunnen werken met de eyeliner en zowel dikke als dunnen lijnen zetten. In de huls zit 1,1 ml aan eyeliner.

De eyeliner heeft een vilten punt die heel stevig is waardoor je hele fijne lijnen kunt zetten.

Swatchen met water.

eyeliner aangebracht op mijn oog.

Ik vind de eyeliner fijn maar zou hem niet perse aanraden omdat hij zeker wel uitloopt en toch niet waterproof is als je er water overheen gooit. Ik zou dan toch voor de gewone eyeliner gaan van deze variant en een anders waterproof eyeliner nemen want zoals je bij de swatch kunt zien veeg je de eyeliner heel streperig weg en je kunt hem ook heel makkelijk verwijderen zonder een waterproof remover.

Catrice It’s easy tattoo liner €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s