Figenzi eau de parfum Leyla Lenora

Ik vind lekker ruiken erg belangrijk en ik hou dan ook van geurtjes. Ik koop dan ook regelmatig een geurtje omdat ik het ook fijn vind om niet elke keer dezelfde op te doen en kan wisselen. Bij de Action verkopen ze ook veel geurtjes die betaalbaar zijn er ook hartstikke lekker ruiken en ik heb dan al regelmatig een geurtje gekocht daar. De laatste tijd is het wel een beetje een gok met het kopen van een geurtje omdat er geen testers staan maar ik durf wel eens een risico te nemen. Het Figenzi Leya Lenora parfum sprak mij wel aan en ik besloot deze mee te nemen, in deze blogpost vertel ik wat ik van dit geurtje vind.

 

Het geurtje zit in een doosje en deze is nog verpakt in plastic dus je hebt zo altijd een geseald exemplaar. Het doosje ziet er vrolijk uit met allemaal bloemen erop gedrukt.

Achterop het doosje staat een waarschuwing vermeld in diverse talen.

Onderop het doosje staat de ingrediëntenlijst vermeld.

Het flesje waar het parfum inzit is gemaakt van glas en heeft niet een hele bijzondere vorm maar toch vind ik het er wel luxe uitzien het geheel.

Het geurtje is verkrijgbaar in verschillende geuren en ik heb de geur sweet butterfly, in het flesje zit 50 ml aan parfum. Het parfum zou je dupe zijn van Gucci Bloom, ik heb dit geurtje zelf niet dus kan het niet beoordelen, maar het parfum heeft wel een zoete bloemengeur.

Het flesje heeft een basic verstuiver waar een fijne hoeveelheid van het parfum uit komt.

Ik vind het parfum echt heel erg lekker ruiken, hij is bloemig maar niet te overdreven. Je ruikt het geurtje wel een tijdje maar niet een hele dag lang dus je zult hem wel wat moeten bijsprayen als je hem echt heel lang wilt dragen want hij vervliegt wel na een paar uur. Ik vind het leuk dat het een dupe zou zijn ook al kan ik dat zelf niet beoordelen, ik merk dat Action vaak dupes verkoopt en het is leuk dat ook mensen met een kleiner budget toch een beetje luxe kunnen ruiken. Ik ga het geurtje zeker nog vaak gebruiken.

Figenzi eau de parfum Leya Lenora €1,69 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s