Essence 24/7 hand cream & mask en care & protect gloves

Mijn handen zijn echt super droog en ik heb ook echt last van eczeem plekken dus ik krab me eigen gek en mijn handen doen ook echt wel pijn, ik ben dus ook een groot verbruiker van handcréme. Helaas bevatten veel handcrémes die geparfurmeerd zijn en dat is echt funest voor mijn handen. Ik besloot een nieuw product te proberen namelijk de 24/7 hand cream & mask met bijpassende handschoenen. In deze blogpost vertel ik wat ik van dit product vind.

 

Het product zit in een tube die een roze kleur heeft gecombineerd met geel en een soort panter patroontje bevat, de tekst op de tube is paars gekleurd.

Op de achterkant van de tube staat wat meer informatie over het product in meerdere talen, de ingrediëntenlijst staat ook achterop de tube vermeld.

De hand cream & mask belooft verlichting voor droge en ruw handen, daarnaast zou er ook een heerlijke geur aanzitten, door de ginseng wordt de gevoelige en gestreste huid van de handen voorzien van vocht en intensief verzorgd, je hoeft maar een kleine hoeveelheid in je handen te masseren om ze te voeden.

Als je de dop van de tube draait zie je dat deze is geseald, ik vind dit zelf altijd erg prettig want zo heb je een ongebruikt exemplaar. Er zit een fijne opening in de tube waar een goeie hoeveelheid van het product uitkomt.

Product aangebracht op mijn handen.

De 24/7 care & protect gloves zitten opgerold in en plastic kokerertje en zijn daarom ook makkelijk mee te nemen want ze nemen niet veel ruimte in.

Achterop de koker staat wat meer informatie over de handschoenen en dit staat er in meerdere talen op vermeld, verder vind je ook een wasvoorschrift op de koker wat heel handig is.

De handschoenen hebben een gele kleur met een leuk panter printje, ze zijn gemaakt van katoen en kunnen gewassen worden op 60 g. De handschoenen kun je gebruiken als je het het product als masker wilt gebruiken, je kunt voor het slapen gaan een dikke laag aanbrengen en in je handen masseren daarna trek je de handschoenen aan en de volgende dag zou je hele zachte handen hebben.

Handschoenen aangedaan nadat ik het masker heb aangebracht.

Ik ben heel erg onder de indruk van de hand cream & mask en de handschoenen, ik heb hem gebruikt als masker en dus de handschoenen gedragen tijdens het slapen, het product trok zo lekker in mijn handen en de handschoenen zaten helemaal niet vervelend met slapen, ik merkte dat me handen de volgende dag echt een stuk zachter waren en de losse velletjes helemaal verdwenen waren, het helpt niet voor mijn eczeem maar dat had ik ook niet verwacht. De hand cream & mask is compleet vegan en ondanks dat het heerlijk ruikt prikte het totaal niet op mijn handen. Ik heb de handschoenen inmiddels ook gewassen op 40 g en ze blijven echt super mooi in de was. Ik ben heel enthousiast.

Essence 27/7 hand cream & mask en care & protect gloves €2,69 en €2,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s