Fab Factory 9 color complete eyeshadow palette

Ik vind echt dat de Action de laatste jaren hele leuke oogschaduw paletten hebben en ik vind het dan ook super leuk om deze uit te testen. Het merk Fab Factory is ook al een tijdje bij de Action te vinden en ze hebben al meerdere leuke oogschaduw paletten gehad en ik kwam een tijdje terug weer twee nieuwe varianten tegen waar ik wel erg benieuwd naar was omdat ik al eerdere paletten heb getest hoopte ik dat deze ook weer goed zouden bevallen. Ik testte de oogschaduw paletten uit en vertel in deze blogpost wat ik van deze paletten vind.

 

Het fijne aan deze paletten is dat ze verpakt zijn op een kaart en je zo altijd een ongebruikt exemplaar koopt. Ik vind de kaarten er ook wel mooi uitzien omdat ze leuk aansluiten bij het uiterlijk van de paletten.

Achterop de kaarten staat een afbeelding waar de kleuren van de oogschaduw opstaan. Ook staat er wat meer informatie over de paletten achterop en ook de ingrediëntenlijsten. De paletten zijn vegan.

De paletten zijn gemaakt van kunststof en hebben een leuke print op de deksel. De paletten zijn zilver en goudkleurig en dat vind ik ook wel heel leuk. Daarnaast hebben de paletten ook wel een mooi formaat waardoor je ze ook wel makkelijk kan meenemen.

Op de achterkant van het palette staat niet echt nuttige informatie vermeld.

In de deksels van de paletten zit een spiegel wat altijd een pluspunt is. In de paletten zitten negen kleuren oogschaduw, er zitten zowel matte als shimmer kleuren oogschaduw in die ik ook wel heel mooi bij elkaar vind passen. In totaal zit er 9 g aan oogschaduw in de paletten.

Zilver

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette.

Goud

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette.

Ik ben van deze twee paletten wel weer erg onder de indruk, ik vind de kleuren in beide paletten erg leuk en ze matchen mooi bij elkaar. Ik vind het leuk dat er is gekozen voor zowel matte als shimmer kleuren want dat geeft toch wat meer variatie aan een palette. Ik vind deze paletten ook wel heel geschikt voor mensen die net beginnen met make-up, de oogschaduw blend makkelijk uit en brengt ook makkelijk aan, daarnaast blijft de oogschaduw ook goed op zijn plek zitten en zijn de paletten super betaalbaar, ik kan de paletten zeker aanraden en het leuke is ze hebben diverse varianten dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen als je benieuwd bent geworden.

Fab Factory 9 color complete eyeshadow palette €1,95 p/s – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s