Catrice Limited editie hop, hop, hooray! nail polish

Ik vind het elke week weer een feest om mijn nagels te lakken en ze weer netjes te maken, nu de lente is aangebroken is het ook leuk om wat zachtere kleuren nagellak te gebruiken, Catrice heeft met de hop, hop, hooray! limited editie een aantal coole tinten nagellak uitgebracht die eigenlijk speciaal voor de pasen waren. Ik heb deze limited editie nagellakjes uitgetest en vertel in deze blogpost wat ik van deze nagellak vind.

  

Er zijn in totaal er vijf mini lakjes verkrijgbaar die ook echt nieuw zijn qua kleur en ook vijf klassiekers die al verkrijgbaar waren maar waar de verpakking nu een paas look heeft gekregen. De potjes zijn gemaakt van glas en op de mini’s staat ook echt hop, hop, hooray! vermeld. De tekst op alles potjes is zwart, de oortjes aan de potjes zijn van karton gemaakt en op de dop staan oogjes en een neusje gedrukt.

De nagellakjes hebben de namen:C01 lemon cake – C02 pink blossom – C03 spring fling – C04 lavender boutique – C05 soft breeze03 caught on the red carpet – 51 easy pink, easy go – 92 nude not prude – 100 party animal – 101 berry mary gekregen. Achterop de potjes staat helemaal geen informatie over de nagellak en ook de ingrediëntenlijst staat niet op achterop de potjes vermeld.

De potjes hebben een dubbele dop en dat zijn we wel gewend van Catrice want hun werken daar de laatste jaren constant mee, het opvallende is dat ze nu ook voor witte onderdopjes gekozen hebben. De nagellakjes beloven een perfecte gelglans en tot zeven dagen te blijven zitten zonder dat er een topcoat voor nodig is.

De mini lacquers hebben uiteraard een kortere steel waar het kwastje aanzit en het kwastje is ook wat kleiner maar je kunt evengoed prima je nagels lakken met dit kleinere kwastje.

De grotere nagellakjes hebben een normaal formaat kwastje waar je ook prima je nagels mee kan lakken maar dit zijn de standaard kwastjes die in de nagellakjes zitten bij Catrice.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de nagellak kleurtjes leuk, de mini kleurtjes zijn lekker vrolijk en ook kom ik wel in de lente vibes door de kleuren, de grote lakjes zijn ook mooi maar ik zou de kleur 51 easy pink, easy go niet aanraden omdat ik deze niet dekkend genoeg vind helaas. De lakjes blijven absoluut niet zeven dagen zitten, ze chippen echt heel snel en dat vind ik wel heel jammer helemaal omdat er wordt vermeld dat je geen topcoat nodig hebt en ze goed blijven zitten maar dat was echt niet het geval. Desondanks zal ik de kleurtjes echt nog wel vaak gaan gebruiken omdat ik ze geel leuk vind.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s