Meeki Go matt single eyeshadow

Ik gebruik dagelijks oogschaduw en ik vind het leuk om kleuren met elkaar te matchen, naast veel oogschaduw paletten heb ik ook een stash aan losse oogschaduw kleuren. Een tijdje geleden kwam ik een losse oogschaduw tegen bij de Action van het merk Meeki uit de go matt collectie, ik heb hier eerder al een poeder van getest en die beviel mij goed dus ik was ook wel erg benieuwd geworden naar de oogschaduw, ik testte de oogschaduw uit en in deze blogpost vertel ik wat ik van de oogschaduw vind.

 

De oogschaduw zit op een kaart en dat is ideaal omdat je zo zeker weet dat je een ongebruikte oogschaduw hebt. De kaart is roze van kleur en de tekst is een combinatie van roze en zwart.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de oogschaduw en ook de ingrediëntenlijst van de oogschaduw staat achterop de kaart vermeld.

Het oogschaduw doosje zelf is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel waar de tekst matt op staat in een licht roze kleur, het bakje waar de oogschaduw in zit is zwart van kleur. Het geheel ziet er leuk uit.

Ik heb de oogschaduw in de kleur 234 moon stone, achterop het oogschaduw doosje staat nogmaals de ingrediëntenlijst vermeld.

De oogschaduw zou heel geschikt zijn voor een perfecte matte look, de oogschaduw zou makkelijk te blenden zijn. In het doosje zit 2,8 g aan oogschaduw.

Swatchen.

ooglook gemaakt met de oogschaduw.

De oogschaduw is zeker mooi matt en je kunt er een hele neutrale ooglook mee maken, ik vind de kleur wat tegen vallen. De kleur is erg licht en je hebt vrij veel laagjes nodig om de kleur tot uiting te laten komen, ik vind de kleur niet geweldig omdat ik had verwacht dat hij toch wat meer roze zou zijn en dat is helaas niet het geval daarom zou ik deze kleur niet aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s