Essence Hello good stuff! sleeping mask

Ik heb al jaren hetzelfde avondritueel die ik altijd uitvoer na het douchen, deze routine bestaat uit een oogcréme en nachtcréme. Ik vind het ook heerlijk om een masker aan te brengen maar ik doe het eigenlijk veel te weinig, toen ik zag dat Essence met een sleeping mask kwam was ik wel erg enthousiast want hoe fijn is het om een masker aan te brengen voor het slapen gaan? Ik testte het sleeping mask uit en in deze blogpost vertel ik wat ik van het masker vind.

 

Het masker zit in een potje van kunststof en is transparant van kleur, hierdoor kun je het masker al door het potje heen zien. Op het potje zit een paarse rand en de tekst is een combinatie van wit en zwart, de witte deksel maakt het potje helemaal af. Op de deksel zit nog een sticker waarop staat dat er natuurlijke ingrediënten in het masker zitten.

Achterop het potje staat wat meer informatie over het masker en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld. Ik vind de tekst wel heel erg klein en daardoor erg moeilijk leesbaar.

Het slaapmasker zou de perfecte finishing touch zijn voor elk avondritueel. Je kunt het masker aanbrengen na het verwijderen van je make-up en het reinigen van je huid, je laat de hydraterende stoffen van het masker s’nachts het werk doen. Het masker is vrij van alcohol en siliconen en heeft een lichte geltextuur die snel wordt geabsorbeerd en aangenaam aanvoelt op de huid. Je kan het masker gebruiken in combinatie met een nachtcréme, dit zou zorgen voor een extra verzorginsboost omdat het masker de hydraterende ingrediënten van de créme vasthoud waardoor de huid nog intensiever gevoed wordt. Het masker bevat lavendelolie en die geeft het masker een heerlijke goed zonder kunstmatige parfum. In het potje zit 50 ml aan masker.

Swatchen.

Resultaat van het masker.

Ik ben onder de indruk van het masker, hij brengt heel fijn aan op mijn huid en trekt inderdaad echt lekker snel in, de geur is niet heel aanwezig maar je ruikt wel lavendel en dat zorgde ervoor dat ik wel lekker in slaap viel en ik merkte dat ik ook heel lekker sliep. De textuur is ook erg fijn van het masker en voelt fijn aan op de huid. Ik vind het masker echt ideaal om toe te voegen aan mijn avondroutine. Ik kan het masker zeker aanraden ook vooral als je graag maskers gebruikt en niet heel veel tijd hiervoor hebt, omdat dit in de nacht zijn werk doet en je hoeft het ook niet van je gezicht te wassen.

Essence Hello good stuff! overnight mask €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s