Iconslab Lipoil

Als je droge lippen hebt wil ze je het liefst insmeren met een dikke laag lippenbalsem want niks is vervelender dan droge lippen. Met lip olie worden je lippen niet alleen gehydrateerd maar krijgen ze ook een mooie glans, ideaal dus als je de deur uit wilt want je hebt twee vliegen in één klap, ideaal dus. Ik heb zelf al wel wat lip olie’s geprobeerd en vind het wel een fijn product. Ik maakte kennis met het merk Iconslab en heb daar al producten van getest en ik was ook erg benieuwd naar de lip olie, ik testte het uit en in deze blogpost vertel ik wat ik van de lip olie vind.

 

De lip olie komt in een kunststof transparant flesje, de flesjes hebben gekleurde etiketten en een paarse dop gekregen. De lip olie is verkrijgbaar in drie varianten namelijk, coconut, peach en strawberry.

Er is helaas geen informatie over de lip olie te vinden en ook geen ingrediëntenlijst. Achterop het flesje staat ook totaal geen interessante informatie vermeld.

In het flesje zit 6,5 g aan lip olie. Als je de dop van het flesje draait zie je gelijk een rol applicator wat echt ideaal is om de lip olie mee aan te brengen omdat het natuurlijk wat vloeibaarder is dan de meeste lip producten. De geur van de lip olie komt ook echt helemaal overeen met wat er op de verpakking staat en hij is niet heel erg aanwezig maar subtiel en dat is wel erg fijn.

Swatchen.

lip olie aangebracht op mijn lippen.

De geur van de lip olie is dus echt heel lekker en hij brengt makkelijk aan, wel moet je even flink over je lippen rollen om de olie uit de huls te krijgen en dan doen de randjes van de roller wel een beetje zeer op je lippen. Ik vind de lip olie fijn aanvoelen maar niet heel erg hydrateren ook trekt deze heel snel in de lippen en daardoor heb je heel snel wel de neiging om weer wat aan te brengen omdat ze weer droog aanvoelen, ik vind de lip olie daarom niet heel erg fijn omdat ik lip olie’s in mijn stash heb die mijn lippen veel langer hydrateren dan deze.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s