Catrice Highlighting eyeshadow

Naast dat ik altijd bepaalde delen van mijn gezicht highlight pas ik het ook toe bij de ogen, de binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen highlight ik standaard. In veel oogschaduw paletten zit wel een highlight kleur maar sommige paletten hebben het niet en dat vind ik nog wel eens lastig. Gelukkig heeft Catrice een highlighting oogschaduw in het assortiment die je goed kunt gebruiken voor het highlighten van de ogen. Ik testte de oogschaduw uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De oogschaduw zit in een doosje gemaakt van kunststof en is compleet transparant, de tekst op het doosje is zilverkleurig en dat matcht mooi met de highlight kleur die je erachter ziet zitten.

De highlighter heeft de kleurnaam 010 highlight to hell gekregen. Achterop het doosje zit een zwarte sticker met witte tekst maar er staat eigenlijk geen interessante informatie op, geen informatie over de oogschaduw en ook geen ingrediëntenlijst.

De oogschaduw belooft een hooggepigmenteerde poedertextuur te hebben, langhoudend te zijn. De oogschaduw is verkrijgbaar in drie kleuren. De oogschaduw is veganistisch. In het doosje zit 2,0 g aan oogschaduw.

Je kunt de pan uit het doosje drukken en deze in een oogschaduw palette plaatsen, helaas worden deze paletten niet meer verkocht maar een paar jaar geleden toen deze oogschaduw kleuren geïntroduceerd werden waren er ook losse palette te koop. Als je geen palette hebt kunt je de pan gewoon in het doosje bewaren uiteraard.

Swatchen.

Highlighter aangebracht op mijn oog.

Ik vind de pigmentatie van de oogschaduw echt heel erg goed, hij is zeker hooggepigmenteerd en brengt ook makkelijk aan. Ik zou zelfs aanraden om je penseel even af te tikken want er komt echt heel veel poeder af. Ik vind hem echt ideaal voor de binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen maar je kunt hem natuurlijk ook echt als oogschaduw op de oogleden aanbrengen. Ik kan de oogschaduw zeker aanraden.

Catrice Highlighting eyeshadow €2,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s