Essence Bronzed this way eyeshadow palette

Essence introduceerde vorig jaar oogschaduw paletten met pakkende teksten, toen ik deze paletten zag was ik gelijk verkocht alleen al door het uiterlijk van deze paletten. Ik wist gelijk dat het bronzed this way palette bij het liedje van Lady Gaga hoorde want ze zong tenslotte Born this way. Ik was erg benieuwd geworden naar dit palette en testte deze uit, in deze blogpost vertel ik wat ik van het palette vind.

 

Het palette is gemaakt van kunststof en is oranje van kleur, de tekst op het palette is goudkleurig. Het palette heeft een mooi formaat en daarom ook handig om mee te nemen.

Achterop het palette staat wat meer informatie over het de oogschaduw en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Verder staat er een afbeelding met de oogschaduw kleuren op met daarin de namen.

In de deksel van het palette zit een spiegel verwerkt en dat is altijd erg fijn. In het palette zitten zes kleuren oogschaduw. Het palette heeft een lichte vanillegeur en is vrij van olie. Het palette zou zachte sterk gepigmenteerde poederoogschaduw kleuren hebben en de kleuren zouden perfect op elkaar zijn afgestemd en een matte tot metallic afwerking hebben. In het palette zit 4,5 g aan oogschaduw.

Swatchen:love yourself – superstar – no mistakes – right track – perfect babe – queen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind het oogschaduw palette weer een plaatje, ik vind de pigmentatie heel goed en ook blenden de kleuren mooi in. Ik vind ook dat je een mooie ooglook kunt maken met het palette omdat de kleuren inderdaad mooi bij elkaar passen. Ik ga het palette zeker nog vaak gebruiken en kan hem ook zeker aanraden.

Essence Bronzed this way eyeshadow palette €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s