Kruidvat Wear it nude skin correction cc cream

Ik draag altijd een foundation op mijn gezicht omdat ik het mooi vind de oneffenheden te kunnen verdoezelen. Een tijd geleden maakte de cc cream zijn opwachting maar je hoort er niet zo heel veel meer over terwijl het wel een fijn product is. In de nieuwe make-up lijn van Kruidvat zit weer een cc cream en ik was wel benieuwd naar deze cc cream. Ik testte de cc cream uit en vertel in deze blogpost wat ik ervan vind.

 

De cc cream kom in een tube die een paarse kleur heeft, de tube voelt mat aan en heeft de welbekende Kruidvat pijltjes op de verpakking staan. De tekst is een combinatie van wit en zwart.

Achterop de tube staat zowel in het Nederlands als Frans wat meer informatie over de cc cream, ook de ingrediëntenlijst van de cc cream staat achterop de tube.

De cc cream zou langdurig en gehydrateerd zijn en bevat spf 20. De cc cream bevat kleurtransformerende pigmenten die je doffe huid weer stralend maakt en ook oneffenheden zou camoufleren. De formule heeft een lila kleur maar zodra je deze inblend veranderd deze in een huideigen kleur en zou je een lichte, natuurlijke dekking krijgen en een egale stralende teint. In de tube zit 30 ml aan cc cream.

Op de tube zit een pompje waarmee je de cc cream uit het tubetje kunt halen. Ik had er wel wat moeite mee om het pompje werkend te krijgen want het duurde echt even voor ik daadwerkelijk de cc cream uit het pompje kon halen.

Swatchen.

Cc cream aanbrengen op mijn gezicht.

Ik ben erg onder de indruk van de cc cream, ik schrok eerst wel even van de lila kleur maar zodra je deze uitsmeert word hij gewoon huidskleurig. Ik vind de dekking ook wel erg mooi, je ziet inderdaad dat de dekking iets lichter is dan een foundation maar het valt me zeker niet tegen want mijn gezicht ziet er wel egaal uit. Ik kan de cc cream zeker aanraden, helemaal als de dagen warmer worden en ik iets op me gezicht wil gebruiken is deze cc cream ideaal, ook is de cc cream vegan.

Kruidvat Wear it nude skin correcting cc cream €5,99 Verkrijgbaar bij Kruidvat en online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s