Essence Double trouble mascara en waterproof mascara

Soms spreek een naam van een product mij heel erg aan, één van deze producten is de double trouble mascara, de mascara heeft deze naam gekregen omdat hij meerdere functies heeft in één product. Ik was erg benieuwd naar de mascara en ik testte zowel de gewone als waterproof variant uit, in deze blogpost vertel ik wat ik van de mascara’s vind.

 

De mascara’s hebben een kunststof huls en de hulzen zijn ook best groot, de hulzen zijn of blauw of roze gekleurd en dit is om de twee varianten uit elkaar te houden. De tekst op de huls is dik gedrukt en zwart gekleurd, op de dop van de mascara zit een sticker geplakt.

Achterop de mascara hulzen staat wat meer informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

In de hulzen zit 12 ml aan mascara en de mascara’s zijn vegan. De mascara zou alles bieden waar beautyliefhebbers van dromen in een mascara en dat is samen gekomen in één product. Je zou een natuurlijke ooglook of een look met een supernatuurlijk wow effect kunnen creëeren. De blauwe versie zou waterproof zijn.

De mascara is vooral heel speciaal door het borsteltje omdat dit een 2 in 1 borsteltje is. Het borsteltje heeft twee uiteinden, aan de ene kant een elastomeer borsteltje voor extra volume en een eindeloze look en aan de andere kant een borsteltje met vezels war voor definitie en krul zou zorgen.

Swatchen:gewone variant en waterproof variant.

Gewone variant

Waterproof variant

Ik had heel eerlijk gezegd wel iets meer verwacht van de mascara, de beloftes waren hoog maar ik zie niet heel veel terug van de resultaten die de mascara’s zouden kunnen geven, ik zie dat mijn wimpers zwart worden maar volume, definitie en krul? die vind ik echt ver te zoeken en dat vind ik toch wel heel erg jammer. Ik heb ook getest of de waterproof mascara ook echt waterproof is en ik zie wel een kleine uitloop maar deze is heel minimaal, de gewone variant die veegt echt heel erg weg met water maar de waterproof variant niet. Ik zou de mascara’s niet aanraden omdat ik ze heel erg vind tegenvallen.

Essence Double trouble mascara en waterproof mascara €3,89 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s