Catrice Holiday skin luminous bronzer

Ik wil mijn gezicht altijd wat meer laten spreken en dit doe ik door een bronzer te gebruiken, in mijn stash zitten aardig wat bronzers en ik blij het leuk vinden deze te testen. De holiday skin bronzer sprak mij wel aan toen ik las wat deze bronzer zou beloven. Ik nam de bronzer mee en testte hem uit, in deze blogpost vertel ik wat ik van de bronzer vind.

 

De bronzer zit in een doosje die is gemaakt van kunststof, de onderkant is zwart en de rand is goud kleurig. De deksel is doorzichtig en bevat een zwarte tekst. Het is fijn dat je de kleur van de bronzer door de deksel heen kan zien.

De bronzer is verkrijgbaar in twee tinten, ik heb de kleur 020 off to the island. Op de achterkant van het doosje staat in witte tekst wat meer informatie over de bronzer, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het doosje vermeld.

De bronzer belooft zijdezacht te zijn en ook waterproof. Je zou met de bronzer een milde bruining creëeren voor een suvtiele zomerse glow, je huid word ook gevoedt door macadamia olie. De bronzer is vegan en is ook vrij van microplastic deeltjes, parabenen en minerale olieën. In het doosje zit 8 g aan bronzer.

Swatchen.

Bronzer aangebracht op mijn gezicht.

Ik vind de bronzer een hele aangename geur hebben, hij ruikt licht naar kokos. Ik vind het patroon in de bronzer ook erg leuk. De swatch ziet er echt heel erg mooi uit maar op mijn gezicht valt de bronzer erg tegen, hij brengt makkelijk aan en blend ook makkelijk, alleen hij slaat rood uit op mijn gezicht waardoor het lijkt of ik mijn wang heel hard heb gestoten. Ik vind het wel jammer want de bronzer is verder fijn in gebruik maar dit effect vind ik zelf niet mooi dus ik zou hem niet aanraden.

Catrice Holiday skin luminous bronzer €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s