Essence Clean & strong nail polish

Elke week voer ik mijn nagel routine uit en dat betekend ook weer een andere kleur nagellak op mijn nagels. Ik vind het leuk om nieuwe kleuren nagellak uit te proberen en ik hoop ook altijd dat ik mijn nagellak lang mooi kan houden zonder chips. De clean & strong nagellak van Essence zag er wel interessant uit en ik besloot deze uit te testen. In deze blogpost vertel ik wat ik van deze nagellak vind.

 

De potjes zijn gemaakt van glas en zijn transparant waardoor je de nagellak kleur mooi kunt zien. De tekst op het potje en de dop zijn beide wit gekleurd. Op de dop zit een sticker geplakt met zilveren tekst.

De nagellakjes hebben de namen 01 pink clouds – 02 moony fog – 03 rainy bay – 06 vibrant magma – juicy terra gekregen. Achterop de potjes staat wat meer informatie over de nagellak, de ingrediëntenlijst staat niet achterop de potjes, maar is wel terug te vinden op de website van Essence.

De nagellak belooft een formule de de nagels merkbaar verstevigt binnen één week, de nagellak bevat 86% aan natuurlijke ingrediënten. Het kwastje die bij de nagellak zit is vrij basic en je kunt je nagels hier prima mee lakken, ik heb zelf twee laagjes nagellak aangebracht voor een perfecte dekking. In de potjes zit 8 ml aan nagellak en de nagellak is vegan.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Volgens de test van vijftig vrouwen zou 74 % binnen één week sterkere nagels hebben door de nagellak twee keer per week aan te brengen. Ik moet zeggen ik heb niet gemerkt dat mijn nagels echt sterker zijn geworden door de nagellak, mijn nagels zijn momenteel erg broos en ik vrees dat een nagellak daar weinig verandering in kan brengen. Ik ben desondanks wel tevreden over de nagellak omdat ik de kleuren wel heel erg leuk vind, de nagellak blijft ook best mooi op zijn plek zitten en dat vind ik wel heel erg leuk. Als je de nagellak wilt hebben omdat hij je sterkere nagels zou geven zou ik deze niet aanraden, maar voor een leuk kleurtje zeker wel.

Essence Clean & strong nail polish €1,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s