Catrice Brush ink tattoo liner waterproof

Ik vind mijn ooglooks erg kaal zonder een eyeliner en ik gebruik er dan ook altijd eentje. Ik gebruik voornamelijk eyeliner uit een potje omdat ik die lekker intens zwart vind en dat nog al eens mis bij een eyeliner pen. Catrice heeft de brush ink tattoo liner in waterproof variant in het assortiment en ik vond deze eyeliner wel interessant ogen. Ik besloot hem mee te nemen en in deze blogpost vertel ik wat ik van deze eyeliner vind.

 

Wat al meteen opvalt is dat deze eyeliner in een doosje zit als je deze koopt en dat doet best luxe aan aangezien je dat bij lowbudget merken niet vaak ziet. Het doosje is een combinatie van de kleur zwart en roze en de tekst op het doosje is een combinatie van wit en goud.

De eyeliner heeft de naam 010 black waterproof gekregen. Achterop het doosje staat meer informatie over de eyeliner, de informatie staat er in drie talen op.

Op de zijkant van het doosje staat de ingrediëntenlijst vermeld, uiteraard is de eyeliner compleet vegan.

De eyeliner pen is glanzend zwart en heeft gouden tekst op de huls staan.

Achterop de eyeliner pen staat ook nog informatie over de eyeliner vermeld.

Met de eyeliner zou je nauwkeurige dunne of dramatische dikke lijnen kunnen zitten. Je zou de eyeliner met waterproof make-up remover kunnen verwijderen. De eyeliner zou ook gemakkelijk langs de wimper rand glijden. In de pen zit 1,0 ml aan eyeliner.

De punt van de eyeliner is heel flexibel en bevat 270 haartjes. Ik hou zelf wel van flexibele punten omdat je er lekker mee kan werken.

Swatchen.

Eyeliner aangebracht op mijn oog.

Ik ben echt heel erg enthousiast over de eyeliner, toen ik heb voor het eerst gebruikte werd ik direct blij. De punt werkt echt heel erg fijn en ik kon er zelfs een kleine wing mee maken waar ik normaal een beetje moeite mee heb. De eyeliner is ook echt lekker intenst zwart en glijd moeiteloos over mijn ooglid. De eyeliner is ook echt waterproof want hij loopt niet uit met water. Ik kan de eyeliner heel erg aanraden want hij is echt super fijn.

Catrice Brush ink tattoo liner waterproof €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s