Catrice Volume & lift brow mascara waterproof

Wenkbrauwen zijn er in veel verschillende soorten en de meeste mensen vinden het fijn om ze bij te houden en in model te brengen, ik vind dat ook altijd erg fijn. Ik hoef mijn wenkbrauwen niet echt bij te tekenen want ik heb best wel volgroeide wenkbrauwen van mijzelf maar ik kleur ze altijd wel bij en daarnaast vind ik het fijn om ze in model te brengen en dat ze ook in model blijven zitten. Catrice heeft de volume & lift brow mascara in het assortiment en ik was erg benieuwd naar deze mascara. In deze blogpost vertel ik wat ik van de brow mascara vind.

 

De huls is mat en heeft de kleur van de mascara, de huls is gemaakt van kunststof en bevat gouden tekst.

Ik heb de mascara in de kleur 040 dark brown, er zijn in totaal vier kleuren van de brow mascara verkrijgbaar. Op de achterkant van de huls staat wat meer informatie over de brow mascara en ook de ingrediëntenlijst staat erop.

De brow mascara belooft een volume met langhoudend liftend effect, een waterproof formule en bevat een natuurlijk verzorgingscomplex met rice wax, glycerin en sunflower oil. In de huls zit 5 ml aan broe mascara.

De mascara heeft een heel klein borsteltje waarmee je opzich wel nauwkeurig kunt werken en wat het ook geschikt maakt voor mensen met dunnere wenkbrauwen.

Swatchen.

Brow mascara aangebracht.

Ik ben niet heel erg onder de indruk van de brow mascara, ik zie totaal geen verschil op de foto als ik de brow mascara heb gebruikt. Ik zie ook geen kleur verschil dus de pigmentatie komt in mijn wenkbrauwen ook niet echt tot zijn recht. Ik heb het waterproof effect niet eens meer kunnen testen omdat ik niks van de mascara terug zie. Ik heb betere wenkbrauw mascara’s in mijn stash die wel een kleur afgeven en mijn wenkbrauwen ook gewoon goed op zijn plek laten zitten dus deze vind ik niet aan te raden.

Catrice Volume & lift brow mascara waterproof €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s