Essence Hydrating nude lipsticks

Ik kan niet zonder lip producten, als ik mijn make-up heb gedaan vind ik het heel belangrijk om een kleur op mijn lippen aan te brengen, lange tijd geleden was nude een hele hype op het gebied van lip producten en het lijkt erop dat die trend weer zijn comeback maakt. Ik vind een nude lipkleur heel erg mooi bij een hele opvallende ooglook bijvoorbeeld. Essence heeft een tijdje terug de hydrating nude lipsticks in het assortiment gekregen en ik was benieuwd na deze lipsticks. In deze blogpost vertel ik wat ik van de lipsticks vind.

 

Er zijn drie hydrating nude lipsticks uitgebracht. Ze hebben een mooie gouden onderkant en de dop heeft de kleur van de lipstick gekregen, de tekst op de dop is ook goudkleurig. De huls is gemaakt van kunststof.

Op de achterkant van de huls is een sticker geplakt maar hier staat maar weinig informatie op over de lipstick en ook de ingrediëntenlijst is niet terug te vinden.

De lipsticks hebben de kleurnamen, 301 romantic, 302 heavenly en 303 delicate gekregen.

De lipsticks belooft de lippen te voeden met castorolie en karitéboter. De lipstick bevat geen siliconen en alcohol en zou ook zorgen voor hydratatie. Je look zou met deze lipsticks een natuurlijke finish krijgen en zou ook perfect zijn voor elke outfit, huidtint en gelegenheid. Het leuke is dat er ook bijpassence lipliners te krijgen zijn bij de lipsticks met exact dezelfde namen. In de huls zit 3,5 g aan lipstick.

Swatchen:301 romantic – 302 heavenly – 303 delicate.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben tevreden over de lipsticks, ze brengen heel makkelijk aan en ze voelen ook wel erg fijn aan op mijn lippen, ik merk ook zeker dat mijn lippen lekker gevoedt worden. Ik vind de kleuren ook wel erg mooi, ik merk wel dat de 301 romantic wat meer moet opbouwen want bij deze zie je makkelijk je eigen lippen terug omdat de kleur wat lichter is. de 302 en 303 zijn echt mijn favorieten. Ik denk dat de lipsticks in combinatie met de lipliners ook echt prachtig zullen zijn.

Essence Hydrating nude lipsticks €2,59 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s