Max & More Sunkissed glow face & body bronzer

Ik ben dol op bronzer omdat ik mijn gezicht meer vorm kan geven en wat diepte kan creëeren. Ik heb flink wat bronzers in mijn stash en blijf het leuk vinden om nieuwe bronzers uit te proberen, een tijdje terug spotte ik de sun glow face & body bronzer van Max & More bij de Action, de bronzer zag er erg interessant uit en ik nam hem mee. In deze blogpost vertel ik wat ik van deze bronzer vind.

 

De bronzer zit goed verpakt want deze zit op een kaart verpakt die lichtblauw van kleur is en gouden en groene tekst heeft. Je kunt de bronzer niet open maken in de verpakking en hierdoor heb je altijd een ongebruikt exemplaar.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de bronzer in meerdere talen en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld, de bronzer is vegan.

Het doosje van de bronzer is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel met gouden tekst. De onderkant van het doosje heeft een bronzen kleur gekregen en vind ik wel passend bij de bronzer.

De bronzer heeft de kleurnaam 156 golden gekregen. Achterop het doosje van de bronzer staat de ingrediëntenlijst nog een keer vermeld.

De bronzer is lekker groot en in de poeder staat een afbeelding van een zon geperst. De bronzer belooft een glimmende bronzerpoeder te zijn waarmee je een sunkissed glow zou kunnen creëeren. In het doosje zit 15,4 g aan poeder.

Swatchen.

Bronzer uittesten op mijn gezicht.

Ik vind de bronzer heel erg mooi, ik heb ervoor gekozen om hem alleen op mijn gezicht te gebruiken omdat ik bronzer nooit op mijn lichaam gebruik. Ik vind de bronzer heel mooi, hij lijkt in eerste instantie vrij intens en de kleur is ook wel wat donkerder maar door het blenden wat overigens heel makkelijk gaat krijgt hij een heel mooi effect. Ik vind dat de bronzer ook fijn aanbrengt en goed blijft zitten dus ik ben erg tevreden over de bronzer.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s