Primark Ps…. lip contour kit

Ik ben dol op lip producten en heb dan ook twee lades vol met lipsticks en lipgloss. Ik ben de laatste tijd erg groot fan van liquid lipsticks omdat deze lekker lang blijven zitten. Ik kwam een tijdje terug een lip contour kit tegen bij Primark, deze was in de sale en zag er ook nog eens super leuk uit mede door de verpakking. Ik nam dit setje mee en testte hem uit, in deze blogpost vertel ik wat ik van de lip contour set vind.

 

De lip contour set komt in een blikje die helemaal zwart is en witte tekst bevat, het setje is dus super leuk verpakt en is daardoor ook heel leuk om cadeau te doen.

De achterkant van het blikje is totaal zwart en heeft ook een witte tekst, er is helemaal geen informatie te vinden over de producten en ook niet op de transparante huls die ook om het blikje heen zat.

Als je het blikje opent zie je een mooie nude kleurige achtergrond en daar zitten de twee lip kleuren en een lip contour potlood op, het ziet er allemaal heel leuk uit.

Het lip potlood heeft een zwart uiterlijk met een witte tekst, d achterkant van het potlood heeft een nude kleur en dit is ook de kleur van het potlood.

Achterop het potlood staat geen informatie over het potlood vermeld.

Er is dus totaal geen informatie over het lip potlood bekend en dat is wel jammer. Het potlood moet met de hand geslepen worden en dat vind ik altijd wel jammer omdat ik liever een potlood heb wat omhoog gedraaid kan worden.

Het potlood heeft niet een echt potlood puntje maar voelt een beetje romig aan, dat vind ik wel heel fijn want dat maakt aanbrengen minder pijnlijk.

Swatchen.

Contour aangebracht om mijn lippen.

De liquid lipsticks zitten in een matte kunststof huls en hebben een witte tekst en zwarte dop gekregen. Je ziet de kleuren van de lipsticks al op de hulzen terug dus je hebt al wel gelijk zicht op de kleuren.

Achterop de hulzen staat geen informatie over de lipstick en ook geen ingrediëntenlijst.

In de hulzen zit 4,5 ml aan lipstick. De lipsticks beloven mat op te drogen en dat is altijd wel een voordeel want zo zouden ze veel langer blijven zitten op de lippen.

Bij de lipsticks zit de welbekende flock applicator die we eigenlijk altijd wel terug zien bij liquid lipsticks en die brengen lip producten ook prima aan.

Swatchen.

Lip kleuren aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de contour lip kit wel erg leuk. Ik vind het potlood fijn in gebruik, er komt best wel wat pigment af van het potlood en de kleur sluit erg mooi aan bij de lipsticks, het aanbrengen gaat wel makkelijk omdat de textuur wat romiger is en het doet geen pijn, wel moest ik iets vaker langs mijn lippen gaan om de kleur te benadrukken maar het resultaat vind ik zelf wel mooi. De liquid lipsticks blijven goed zitten en drogen mooi mat op, wel voelen mijn lippen naderhand erg droog aan, ik vind de gele kleur niet mooi deze is erg opvallend en past niet echt bij mij, de nude kleur vind ik wel erg mooi en is ook wat meer neutraler. Ik heb €2,00 betaald voor dit setje in de sale en daarvoor vind ik het een geslaagde aankoop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s