Essence Glow glow go! instant highlighter

Tegenwoordig zie je steeds vaker vloeibare highlighters, deze kunnen soms net wat intenser zijn dan poeder maar hebben wel een andere routine in het aanbrengen. Ik was zelf erg benieuwd naar de glow glow go! instant highlighter van Essence en kocht deze een tijdje geleden. Ik testte de highlighter uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De highlighter zit in een kunststof huls en is transparant, de tekst is een combinatie van wit en goud en de dop is wit gekleurd.

De highlighter heeft de naam 01 fairy lights gekregen. Achterop de huls staat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst staat achterop de huls.

De highlighter belooft de huid in een mum van tijd een perfecte glow te geven. door de praktische applicator zou je je gelaatstrekken in enkele seconde benadrukken door de juiste accenten te zetten. Zelf onderweg zou je je highlighter makkelijk een touch up kunnen geven. In de huls zit 5 ml aan highlighter.

Bij de highlighter zit een flock applicator die je ook bij lipgloss en liquid lipsticks ziet terugkomen.

Swatchen.

Testen op mijn gezicht.

Ik heb de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen, neus en cupido boogje. Ik vind dat er wel makkelijk gedacht word bij de highlighter want het is het beste om liquid producten af te poederen en onderweg kan je niet zo makkelijk je gezicht afpoederen. Ik vind het resultaat van de highlighter ook wat teleurstellend, ik zie wel wat glow maar hij is erg minimaal en nadat je hem afpoederd ben je de glow wel zo goed als kwijt, de swatch zag er hoopvol uit maar bij mijn huidskleur is de kleur te minimaal en ik zou de highlighter daarom niet aanraden.

Essence Glow glow go! instant highlighter €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s